03-06.09 (почивни дни) Загадки, чудеса, Богомили в Босна и Херцеговина – 4 дни, 3 нощ. – медитации, поход, жива музика – пътуващ семинар

Pyr

Здравейте!

Това е информация за станалите много известни маршрути на Виделей до Босна и Херцеговина – пътуващите семинари. Те са за всеки – няма ограничения в раса, пол, религия, възгледи за духовно развитие и интереси, здравословни практики и др. Наричат се "семинари", защото се научават редица полезни, малко известни факти, история, виждат се най-забележителните места и човек придобива по-богата духовна и интелектуална култура. Това се осъществява благодарение на известните и ерудирани лектори, които ни придружават и изнасят беседи по време на пътуването. Получаваме много интересно обучение за заобикалящия ни интересен свят, събития и великолепие на българския Дух, проявен в различни точки в Европа.

Позволете ни да се обърнем към вас така :

Приятели, стъпвали ли сте на материал направен от неизвестна цивилизация на 34 000г. – доказано от научни лаборатории? Влизали ли сте в тунели под пирамида също на 34 000г., където ще можете да пипнете с ръка и видите керамични съоръжения – с вибрация и научно доказано излъчване на определени здравословни полета? Да си вземете уникална некодирана вода? Държали ли сте в ръка и имате ли във вас кристали с доказано лечебно излъчване на древна цивилизация? Пребивали ли сте в зона, където и до днес се появява Дева Мария, и носи изцеления и благодат? В действаща обител на Дервиши/Суфи били ли сте?

Ако отговорът е „не”, а желаете да имате всичко това, както и да усетите много други прекрасни емоции, преживявания, да се случат нови приятелства, да бъдете в компания на хора с единомислие за добруване и взаимопомощ, то това е точния момент и място. И още – посещаваме уникални мистични места, свързани с пътеките на Богомилите, докосваме  на  живо  техните творения – обелиски – стечки и минаваме по стъпките на мистичните им пътеки!

Заповядайте!

ОТНОВО ДОМАКИН ЩЕ НИ БЪДЕ
Dr. Sam Semir Osmanagich Ph.D. и/или неговия екип

Повече информация за събитието може да намерите ТУК

 
FB