Прожекция на „Раждането – каквото го познаваме“ – 23 май – Клуб-Библиотека „Виделина“ – Варна

Клуб-Библиотека "Виделина"
(„Цар Симеон I”27, ет.2, ст.6)
тел.: 64-89-22; 0877/077 651

Лекции, семинари, курсове, сбирки, представяния на книги и прожекции в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята

 ********************************************

banner_02
Световна седмица на раждането 2013 г. под надслов
„Не ме безпокойте – раждам“
 
Център „Творителници“ към фондация „Родители за родители“
и Клуб-Библиотека „Виделина“
 
ви канят на
 
прожекция на документалния филм
 
„Раждането – каквото го познаваме“
 
23 май 2013 г. (четвъртък) от 18:30 ч.
 
Филмът показва значителното въздействие, което съзнателното раждане има върху родители и новородени, и така създава възможност за дълбока промяна в света. Акушерската общност го нарича „най-дълбокото и подробно ръководство за съзнателно раждане в света”, тъй като той носи силното послание за онова, което е нужно за едно съзнателно и нежно раждане.
 
Авторът на филма, Елена Владимирова-Тонети, посочва, че „хората винаги са имали достъп до най-задълбочения начин за изцеление чрез даването на нов живот на този свят. Сега можем да се свържем с корените си и да родим естествено по начина, по който ние като вид винаги сме знаели.”

Филмът показва единадесет естествени раждания, включително раждане във вода, раждане на близнаци, бебе в седалищно предлежание, домашно раждане и самостоятелно раждане. Той също включва информативни интервюта по рядко обсъждани теми като сексуалността на раждането и лимбичния импринтинг като предава посланието си по ненатрапчив, чудесно вдъхновяващ начин.

От 1982г. Елена Владимирова води своя програма за подготовка за естествено раждане и освобождаване от родова травма. Тя е пропътувала САЩ водейки семинари „Birth Into Being“, които включват техники за дишане, грациозни движения и емоционално изцеление, които често водят до екстазни преживявания по време на раждането и за двамата родители. „Самото раждане е последният акорд в това увлекателно пътуване на себеоткриване – казва Владимирова  – След като е завършена цялата подготовка, раждането на бебето се разгръща естествено в цялото му великолепие“.
 
 
Вход: свободен/дарение зала и права за прожекция
 
За информация: 0888 864 973, info@tvoritelnitzi.org
 
Пълна Програма на Световната седмица на раждането 2013 – Варна
http://www.facebook.com/events/253702938101045/
 
 
FBs