„12 ключови стъпки до пълното щастие” с Вера Апостолова – 17 февруари – Варна

 

Лайф Академията „Вярвай – ти можеш” и Вера Апостолова

представят

 

ТРЕНИНГ-СЕМИНАРИ – „12 ключови стъпки до пълното щастие”!

 

12 ключови семинара за  петте сфери на живота:

Здраве, Богатство, Любов, Себереализация и Духовно израстване

 

ПЪРВИ СЕМИНАР И БЕЗПЛАТНА ЛЕКЦИЯ:

 

„НАСТРОЙВАНЕ НА ЧЕСТОТАТА НА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО”
– първият ключ към Успеха

 

НА 17.02.2017 г. в гр. ВАРНА от 18:30 до 20:30 ч.

в РАДИО ВАРНА АРТ-ГАЛЕРИЯТА.

 

Семинарът ще протича в Духа на ТРАНСФОРМАЦИЯТА, НОВИТЕ ЕНЕРГИИ, НОВИТЕ ПОЗНАНИЯ И НОВИТЕ ХОРА НА ДЕЙСТВИЕТО.

Имайки в предвид твърдението на проф. Уилям Тилър, че „Медицината на бъдещето ще се базира на контрола над енергията в тялото“ ние ще се научим да го правим още сега.

Тревожим се, защото не знаем Истината, разболяваме се, защото губим Енергията си за временни неща, проваляме се, защото избираме пътя на ограничението, на смаляването, на нямането, вместо да вървим по пътя на разширяването, увеличаването и имането. Остаряваме, защото нямаме знанието и волята да позволим на тялото си да се самовъзстанови и уверено да продължим напред с Истинското АЗ СЪМ.

На първия семинар „НАСТРОЙВАНЕ НА ЧЕСТОТАТА НА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО” ще се научиш:

 • Да използваш Божествените си Възможности-твоят Потенциал!
 • Да Излъчваш Свежест, Здраве и Младост!
 • Да Живееш в Изобилие и Растеж!
 • Да Имаш Живот без болници!
 • Да БЪДЕШ УДОВЛЕТВОРЕН!
 • Да помагаш на себе си и на другите!
 • Да постигаш всичко, което пожелаеш!

По време на уникалните терапевтични семинари ще бъдеш свидетел на много чудеса, ще получиш тотално изчистване от нискочестотните деструктивни вибрации и набор от инструменти за поддържане на високата честота на промяната, реално постигане на целите, реално деинсталиране на подсъзнателните програми и модели на поведение, които работят срещу теб и твоите цели като те саботират или отказват от начинанието още в зародиш, както и начините за справяне с различните пристрастявания.

На семинара ще БЪДЕТЕ ПОСВЕТЕНИ в мощните техники:

 • ТЕС – техника за емоционална свобода
 • Квантова трансформация
 • ТЕТА ХИЛИНГ
 • Ключови думи
 • Мудри и др.

Какво да носите:

 1. тетрадка и молив/химикал
 2. бутилка с вода за зареждане
 3. радиестезично махало

След такова преживяване ще имате усещането за пълен релакс, сякаш сте се отървали от вековен товар или събудили от тежък сън и можете спокойно да полетите, да се захванете с нещо напълно ново за вас, защото страховете, чувството за вина и произхождащото от тях съпротивление вече няма да бъдат на пътя ви.

 

ОЧАКВАМ ВИ!

ВЕРА АПОСТОЛОВА

www.lifeacademybelieve.com

 

ЗАЯВИ СВОЕТО УЧАСТИЕ СЕГА

НА ТЕЛЕФОН 0888 00 36 22; НА E-MAIL: adelina_mateeva@mail.ru

FACEBOOK: ЛАЙФ АКАДЕМИЯ ВЯРВАЙ ТИ МОЖЕШ

 

VAВера Апостолова, икономист, бизнес треньор, биоенерготерапевт и Рейки Мастер. Изучава Лайф коучинг, Стрес мениджмънт и Хипнотерапия в Лондон, практикува в Кипър и България. Вниманието й е привлечено както от психологията така и от Законите на Вселената и най-вече  от Закона за привличането. Изучава начина, по който работят съзнанието и подсъзнанието на човека и вниква в дълбочина на овладяване на емоциите, материята и живота. Практикува Техниките за Емоционална Свобода (EFT), Невролигвистичното програмиране (NLP) и Закона за Привличането.

 

12-те стъпки

и

Закона на Вселената

Прилагането на един единствен закон – ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА и РАЗУМНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на това, което имате – СЕБЕ СИ може да направят чудеса с вас и вашият живот. Може да започнете от нулата, от тук и сега и независимо на колко години сте да постигнете това, което ВИНАГИ СТЕ ИСКАЛИ – СВОБОДА НА ДЕЙСТВИЕ, НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ И ВЕЧЕН ПОТОК НА БЛАГА. Единственото, което се иска от вас е да направите първата крачка и да стъпите на първото стъпало на ескалатора, наречено Доверие в Закона на Вселената и във вас самите. Това е основният Закон, чието прилагане може да ви излекува, може да ви обогати, може да ви извади от всякакво затруднение. Доверете му се и го приложете в Живота си! Така ден след ден, месец след месец ще бъдете все по-уверени в себе си и  все по-здрави и все по-успешни. Това е основният метод за повече вътрешен мир, пълнота и радост в живота. Това е основния метод за овладяване и използване на творческата енергия в човека за придобиване на необходимото в живота лесно, бързо и естествено.

ВТОРИ СЕМИНАР НА АКАДЕМИЯТА „ПСИХИЧЕСКО, ФИЗИЧЕСКО, ЕМОЦИОНАЛНО И ДУХОВНО ЗДРАВЕ” Е НА 18 ФЕВРУАРИ, СЪБОТА ОТ 12:00 ДО 16:00 Ч. В РАДИО ВАРНА АРТ-ГАЛЕРИЯТА.

Единично участие в семинара – 65 лева.

 

НЕКА ДА ПРЕВЪРНЕМ НОВИТЕ ЗНАНИЯ В ПОЗНАНИЯ ЧРЕЗ ЛИЧНИЯ ОПИТ!

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕМИНАРИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ НА САЙТА И ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА!

 

www.lifeacademybelieve.com

FACEBOOK: ЛАЙФ АКАДЕМИЯ ВЯРВАЙ ТИ МОЖЕШ

 

FB2