Рене Мей в България – м.юли – София; обучения от Анилу Физ във Варна, Пловдив, София

Рене Мей в България!

Два вълшебни дни в София с феноменалния лечител, Послание за мир, безплатни лечебни сесии, курс по медитация – Еволюционна интроспекция.

1 юли 2017 г.
9-14 ч. Послание за мир, безплатно лечение и петиции-молби 
15-21 ч. Курс по медитация – Еволюционна интроспекция

2 юли 2017 г.
9-14 ч. Послание за мир, безплатно лечение и петиции-молби 
15-21 ч. Курс по медитация – Еволюционна интроспекция

Един човек има право да посети един от двата дни по избор:

1-ви или 2-ри юли

Можете да поръчате току-що излязлата на български език книга 

РЕНЕ МЕЙ – ПОСЛАНИКЪТ НА АНГЕЛИТЕ

ТУК

Рене Мей е роден във Франция през 1959 г. Определя се като хуманист, човек на мира, без никакви политически и религиозни пристрастия. Посветил се е на хуманитарна работа и на разпространение на послание за мир и надежда, за формиране на ново човешко съзнание, все по-широко отворено за приемане, разбиране и любов към другия.

Той е ясновидец, лечител и визионер, инициатор и създател е на семинар по терапия за клетъчно регенериране, който помага на хората да стимулират нервната си система. Съдейства за сформирането на многобройни доброволчески хуманитарни центрове и организира широка мрежа от групи за медитация по цял свят, обединени от мисията за лечение, взаимопомощ и постигане на вътрешен покой.

Участва във филма HIM: Отвъд светлината“ (2010) и въвежда Ден на доброто дело, който се чества на 29 септември.

Книгата е написана от Жюлиет Лор, която е всеотдайна съпруга и вярна последователка на идеите на Рене Мей. Запознава читателя с личността и дейността на този необикновен човек. Заразява ни с вродената му способност да обича и ни показва, че любовта е път, по който всеки от нас ще се превърне в носител на Светлината, която лекува всичко.

Още в детството си Рене Мей има спомени от предишния си живот, може да вижда и усеща присъствието на светлинни същества, които винаги ни съпътстват и ни водят. Като тинейджър е привлечен от математиката, успява да разбере как е направена материята и научава много за мистериите и тайните на живота: защо и как съществува всичко във Вселената; защо има войни, защо хората са болни, гладни, жадни…

Рене Мей рано събужда сетивата си и осъзнава, че причината за нашето присъствие в живота се крие в ДАВАНЕТО. Така, в продължение на много години с присъствието си той помага на хиляди хора във всякакъв вид проблеми: емоционални, болестни, духовни, професионални, като посещава и хоспитализирани пациенти, особено такива с онкологични проблеми или в терминална фаза.

Повече за посещението на Рене Мей в България ТУК

 Репортаж по БТВ за Рене Мей

ОТВЪД СВЕТЛИНАТА
филм по действителен случай за живота на Рене Мей

Бърза поръчка на книгата по телефона