30.11-03.12/2016г. Пътя на Светците. Мистичните места на силата. 4 дни, 3 нощувки. Преподобна Стойна, Св. Йоан Рилски

30.11-03.12/2016г. Пътя на Светците. Мистичните места на силата. 4 дни, 3 нощувки. Преподобна Стойна,

Св. Йоан Рилски – малко известната му 1-ва пещера

 

Това пътуване се осъществява по специалните енергийни зони в България (в съчетание със минерални басейни и гореща лековита вода – единствената такава в света – Сапарева Баня), по места на силата и комуникация на ядрото със слънцето през скални светилища, райони с концентрация на благородни метали. През годините назад и до днес те са обявени за чудодейни, лечебни и свръхестествени зони. Там наистина стават чудеса и се въздейства върху биоенергетиката на човека. Въздействията са трайни и благотворни върху човешките индивиди.

Целта ни е поклонение към подвига на Светците, духовно повдигане на съзнанието и самосъзнанието, получаване на благодат, защита на дом, семейство и начинание, събиране и зареждане в дома на животворна, лечебна вода от 5-7 силни манастира, животоприемни източника и лечебни места – с тази вода се лекува и заздравява, защитава, чисти дом, места и премахва нежелани натрупвания по аурата от лоши мисли, намерения и др. енергийни нелицеприятни въздействия.

За повече информация и записвания натиснете: тук

 

Пътуващият семинар е с лектор Христо Коларов от гр.Варна –
 изследовател, езотерик, лектор, който ще ни осветлява за мистични детайли от нашето пътуване.

 

Местата на посещение са :
Преподобна Стойна, баба Ванга, Йоан Рилски – 1-та пещера в с.Скрино, Добърско и Иисус в ракета, Тамплиерси Манастир и камък, който расте.

 

Повече информация и записвания: тук

 

 

FB2