Д-р Брус Липтън в България – 21 октомври – София

Д-Р БРУС ЛИПТЪН В БЪЛГАРИЯ

по покана на

ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ

СЕМИНАР

НОВАТА БИОЛОГИЯ – НАУКАТА ЗА ТОВА КАК ДА СЪЗДАДЕМ РАЙ НА ЗЕМЯТА

 21 Октомври 2017

СОФИЯ

с осигурен превод на български 

 

Местата за семинара са ограничени. Необходима е предварителна регистрация.

 

ПРЕДВИДЕНА Е ЗНАЧИМА ОТСТЪПКА ПРИ ВНАСЯНЕ НА ТАКСАТА ДО 21-ВИ ЮНИ 2017 Г.

 

МОЖЕТЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ЗА СЕМИНАРА КАТО КЛИКНЕТЕ НА СЛЕДНИЯ ЛИНК:  
http://integral-bg.eu/events/bruce-lipton/#1488547428865-7b69cfc7-c975

 

ИИР1Д-р Брус Липтън е клетъчен биолог и международно признат лектор. Той е един от лидерите в съвременния свят, които успяват да прокарат мост между науката и познанието за Духа. Д-р Липтън е бил преподавател във факултета по медицина към университета на Уисконсин, а по-късно неговата дейност продължава в изследователския център на университета Станфорд, където успява да направи новаторски пробив при изследванията си на стволовите клетки. Той е автор на бестселъра „Биология на убежденията“, и съавтор със Стив Баерман на бестселъра „Спонтанна еволюция“. През 2009 г. той получава престижната награда „Goi Peace Award“ в Япония, като признание за научните си постижения и за приноса си за създаването на един по-хармоничен свят.

По време на този семинар, д-р Брус Липтън ще ни поведе на едно мултимедийно пътешествие за себепознание, започващо от микрокосмоса на клетката до макрокосмоса на съзнанието. Тази завладяваща презентация за взаимодействието между съзнанието и тялото ни разкрива как нашите мисли и вярвания контролират поведението ни, регулират гените ни и дори могат да пренапишат нашия генетичен код. Познанието, което ще ни бъде разкрито в този семинар, поставя ударението и върху това, как „програмирането“ ни в ранните години на развитие и разгръщане на съзнанието ни като човешки същества – в първите 7 години на това развитие, създава невидимите и подсъзнателни модели на мислене и на поведение, които от своя страна подкрепят или подкопават нашите копнежи, желания, както и здравословните любящи взаимоотношения.

Познанието е сила, а познанието, което ще получим по време на този еднодневен семинар, за себе си и за истинската човешка природа, ще ни даде така нужната увереност, която да ни дари с вътрешната сила, необходима ни да се превърнем в господари на съдбата си и да спрем да бъдем жертви на заложеното в детските ни години „програмиране“.

Динамичната мултимедийна презентация, по време на този семинар, която е направена така, че да е достъпна и разбираема и за непрофесионалистите, ще запали искрата на вдъхновението в духа ни, ще събуди ума ни и ще провокира нашата креативност, когато открием огромния потенциал за прилагането на тази информация в живота си.

Актуалният ренесанс в съвременната наука създава една истинска революция в мисленето и разбирането, при това тази революция е толкова радикална, че това може да доведе до невиждани промени в света, в който живеем. Авангардните научни направления епигенетика и квантова биофизика ни доказват, че ние не сме жертви на нашите гени, а всъщност имаме неограничен капацитет да живеем живот, преизпълнен със здраве и щастие.

ИИР2

Повече информация можете да намерите, като кликнете върху следния линк:

 http://integral-bg.eu/events/bruce-lipton/

 

Сърдечни поздрави,

 Екипът на 

Институт за Интегрално Развитие

www.integral-bg.eu

integral.institutebg@gmail.com

 

FB2

 

Книгите на д-р Брус Липтън можете да закупите тук

 

Be Sociable, Share!