Астрологичното дърво на Живота – Кабалистична Астрология – безплатно обучение – 20 март – Клуб-Библиотека „Виделина“

Информацията е едно, а истинското знание е нещо съвсем различно!

Астрологията дава подробна интерпретация за едно или друго събитие, но не винаги обяснява механизмите, посредством които тези конфигурации влияят върху човека. Всеки житейски път има своя специфичен облик. Хороскопът не дава ясна и точна информация за духовното ниво на развитие, с което е дошла една душа на Земята. За да можем да възприемем цялото мироздание, което ни заобикаля и в което съществуваме, ние се нуждаем от инструмент, изследващ скритите територии, които нашите нормални човешки сетива не могат да възприемат. И това е Кабала.

– Този курс има за цел да помогне на търсещите души да достигнат до едно по-дълбоко и цялостно себепознание чрез съвместяване на двете науки Астрология и Кабала. През цялото обучение ще работим с примерни хороскопи–интерпретация и после нанесени върху Дървото на живота. Ще преговорим елементите в астрологията /зодиакални знаци, планети, аспекти и домове/ и ще изучим тези на Дървото на живота /сфери, пътища, светове, колони/, както и компилацията между двете.

– Препоръчително е желаещите да имат познания по натална /рождена/ астрология – зодиакални знаци, планети, аспекти.

– Начало на курса: 20.03.2018 – Варна в Клуб-Библиотека „Виделина“ (Варна, бул.Мария Луиза, 7) – от 17:00 часа, а на първата сбирка ще определим деня и часа за редовните занятия. Вход: дарение зала.

– Курсът ориентировъчно ще бъде около 3-4 месеца – март, април, май – прекъсваме за лятото и, ако е необходимо продължаваме от септември – един път в седмицата по три академични часа.  

ПРЕПОДАВАТЕЛ : РОСИЦА ПАРМАКОВА – Магистър по Астрология

Завършила съм Московска Академия по Астрология и съм техен представител за България от 2010г. Преподавам – водя курсове и консултирам от 2004г. С Кабала се занимавам от 2007, а през 2017г. за първи път проведох такъв курс, съвместявайки астрология с кабала и таро. Интересът и добрите резултати ме стимулираха да направя този курс и споделя знанията и опитностите си с вас.

За информация и записване: 0897 222 551

http://astroro.eu/

https://www.facebook.com/jivhoroskop

Важно: Моля желаещите да съобщят името си на посочения телефон