Благотворителен концерт с тибетски звънкови купи – 10 юли – Варна

„ЕДНО СЪРЦЕ ЗА НЕПАЛ!”

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ С ТИБЕТСКИ ЗВЪНКОВИ КУПИ В

ПОДКРЕПА НА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА В НЕПАЛ

ВХОД СВОБОДЕН

В град Варна събитието е на 10 юли 2015 г. от 18:30 часа и се ще се проведе

в зала „Пленарна” на Община Варна.

PLAKAT kupi VN7Лечебната музика на Тибетските звънкови купи въздейства на тялото и ума, успокоява духа. Тяхното въздействие хармонизира енергийното поле, лекува тялото, на ниво мембраната на клетката и осигурява пълна релаксация.

След събитията в Непал, Йогини Ма Прем Диана поема координация  на проект, който се осъществява чрез следните организации: “Himalayan Social Foundation-HSF”, “Earthquake & Disaster Support Organisation”, “Sorig Clinik for Tibetan Medicine” и други, за директна помощ на пострадалите от земетресението хора.

До момента по проекта е предоставена помощ на нуждаещите се, като са събрани средства от ученици, последователи и съмишленици на Йогини Ма Прем Диана от целия свят. Сега тя идва в България с разказ от първо лице за обстановката в Непал и информация за извършеното.

Благодарение на инициативата, продължава събирането на средства от концерти на Йогини Ма Прем Диана по света, които ще бъдат разходвани отново директно за неща от първа необходимост – храна, питейна вода, медикаменти за  пострадали в Катманду и крайните погранични региони на Непал, до които не достига никаква правителствена помощ.

Йогини Ма Прем Диана  е професионален лечител и сертифициран майстор за провеждане на индивидуална и групова терапия с Тибетски звънкови купи. Възпитаник е на Института за Тибетска медицина и Астрология, основан от н.с. Далай Лама. Тя е почетен член на “Nepali women and children service society” – неправителствена организация в помощ на майките и децата на Непал.  Основател на Prem International® – училище за Вибрационна терапия с Тибетски звънкови купи,  Йога,  Медитация, Аюрведа, „Sai Sacred Healing®”.

Събитието предоставя възможност на посетителите да се докоснат до лечителните вибрации на Тибетските звънкови купи и до сърцето на Непал, да подкрепят кауза, която доставя помощ – директно от хората за хората.

За връзка: тел. 0878466528

e-mail: sermon555@hotmail.com