Босненските пирамиди от Варна, Бургас, Сливен, Ямбол и София – юли, aвгуст и септември’2018

Като създатели на тези маршрути с най-голямото познание за тях ви завеждаме  по най-добрия начин, с най-добрите лектори и изследователи до Боснеското чудо – пирамидите и Богомилските загадки.

Цена от 235 лв.

Дати:
–  02-05.08.2018 г.
–  06-09.09.2018 г.
–  24-29.07.2018 г.

Защо да изберем това пътешествие:

 – На практика това е степени над обикновена екскурзия, защото освен забележителностите при обикновено пътешествие, тук пред нас се разкрива великолепието на древната история, подвизите на съвършените ни български водачи, общото минало и на народите ни и загадките в епосите за мистичните връзки между хората на познанието…

 – Това са оригиналните посещения до пирамидите и Богомилите в Босна и Херцеговина, започнали 2011-2012 г. и към  юни'2018г. са 47.

 – Пътувате със създателите един голям импулс в България (Босна е била години наред българска) и  може да  видите част от тази парадигма натискайки ТУК

 – Като създатели от 2011 г. на тези пътешествия "Виделей" се ползва с най-голямото внимание от водачите, по-дълго време за беседите в тунелите на пирамидата на Слънцето и повече време за престой в тунелите, където е концентрацията на лечебни аниони.

 – Доверие ни оказват много известни, интелигетни личности, които приемат поканите да са наши гости и лектори в тези пътуващи семинари през годините – писатели, лечители, изследователи, хора на познанието – Георги Изворски, Христо и Галя Маджарови, доц. Веселина Вачкова, Спас Мавров, Георги Мелихранов, Христо Буковски, д-р Румен Стоилов, проф. ДФН Георги Василев (катедра „Богомили” във Франция от УНИБИТ), астролога-физик, последовател на Учителя Филип Филипов и др.

Повече информация с пълно описание и записвания: ТУК