„Дървото на Живота” – Как оздравяването става възможно лесно и бързо? – 9-12 септември – Варна, Бургас, София

JYVkWHTkdRs„ОТ ЗНАНИЯ КЪМ ЗДРАВЕ – ДЪЛГОЛЕТИЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!”

Презентация на система от знания „Дървото на Живота” за здрав и пълноценен живот. Учението ще представи изкуствовед и методист, ученик на Аркадий Петров – Наталия Фесик от Москва.

 

Човек може всичко! Да регенерира опериран бъбрек, да възстанови изваден зъб, да реши наболял въпрос, да възобнови взаимоотношенията с близки, да изчисти със силата на мисълта си замърсено кътче природа. За това е необходимо да имаш знания и да ги прилагаш на практика!

Учебният курс на Аркадий Петров „Дървото на Живота” предлага достъпни методики за усвояването на знанията, които са получили международно признание. На конференциите в държавите като Русия, Украйна, Швеция, Германия, Полша са призвани за перспективни и ефективни. Представя знания, как да създадем хармоничен и съзидателен свят.

За да достигнем благополучие в здравето и събитията в живота е необходимо да синхронизираме своите духовни помисли и реални жизнени действия, осъзнавайки, че това са взаимосвързани процеси.

Предлаганият метод на оздравяване и развитие на човека е ценен с това, че всеки може да открие в своя организъм уникален резерв, обучавайки се да създава необходимите връзки между невроните и да включва по желание в работата определени части от своя мозък, т.е. да се обучи да управлява своя мозък и организма като цяло. Успоредно с това върви развитие на интелекта и способностите. Укрепва общото самочувствие, прибавя се жизнена сила, увереност в себе си, възникват нови перспективи в живота, отслабва нарко- и алкохолната зависимост.

 

Заповядайте на безплатно представяне на уникалната авторска програма Базов курс „Дървото на Живота”.

 

Събитието ще се състои в следните градове:

Град Варна 09.09. от 18:00 в хотел Черно море;

Град Пловдив 11.09. от 16:00 в парк-хотел Санкт Петербург;

Град София 12.09. от 19:00 в Есенс център.

 

За допълнителна информация +359888003622, adelina_mateeva@mail.ru

 

 

 

FB2