Дон Хосе Руис в България с „Петото Споразумение“

 
 
ПЕТОТО СПОРАЗУМЕНИЕ
ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО ЗА САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ
 
 
03 ноември 2012, София, НДК
 
 
Дон Хосе Руис в България с "Петото Споразумение"
Дон Хосе Руис е съавтор, заедно с баща си дон Мигел Руис, на бестселъра „Петото споразумение: Практическо ръководство за себепознание“ – продължение на „Четирите споразумения: Толтекска книга на мъдростта“.
 
Съгласно традицията на Толтеките, нагуалът напътства индивида към лична свобода. Хосе Руис наследява своя баща като водач на толтекския род на Рицаря на Орела.
 
Хосе Руис е израснал в свят, в който всичко е възможно. Наследявайки своите предци, дон Хосе също посвещава живота си на познанието на древните толтеки, в което внася нов и енергичен стил. Изнася лекции и води семинари в САЩ и по целия свят.
 
За първи път в България дон Хосе Руис ще представи Петото споразумениеПрактическо ръководство за самоусъвършенстване.
 
Усетете силата на мощното ново трансформиращо споразумение с дон Хосе Руис. Завладяващото продължение на Четирите споразумения ни води до по-дълбоко осъзнаване на силата на личността и ни връща до автентичността, с която сме родени. Напомня ни за най-добрия подарък, който можем да си направим – свободата да бъдем себе си. Петото споразумение ни подготвя да се обърнем към нашата вродена мъдрост, и да живеем живот, основан на истината. Вярата в неистините ни води до ненуже н конфликт и страдание. Истината води до самоусъвършенстване и живот без страх и съжаление.
 
Подобно на своя баща, дон Мигел Руис, дон Хосе посвещава живота си на споделяне на високоразвитото древно познание на толтеките и на представянето му в практически, ежедневни концепции.  На своя семинар дон Хосе Руис ще представи толтекските традиции, които е наследил, комбинирани с неговия блестящ модерен израз. Дон Хосе ще сподели опита който му е помогнал да трансформира своя живот и наученото от тези, които са му предали познанието, както и някои от историите, вдъхновили неговата първа книга – „Петото споразумение“.

 

 

 
Регистрирайте се на www.ruiz-bg.com и се възползвайте от текущата преференциална цена.
 
За допълнителна информация: info@ruiz-bg.com; тел. 02 9831094 и 02 9835324
 
 
Дон Хосе Руис в България с "Петото Споразумение"
 
***
Организатор: Asita Rakta
 
Дон Хосе Руис в България с "Петото Споразумение"
 
 
 
Изтегли PDF