Фестивал „Здравей Здраве“ – Вход: СВОБОДЕН – 7-8 октомври – Варна

Уважаеми госпожи и господа,

Щастливи сме да Ви съобщим, че на 7 и 8 октомври 2017 г. във Варна ще се проведе второто за града ни издание на фестивала на здравословния живот „Здравей Здраве”. Заповядайте в зали 4 и 5 на Фестивален и конгресен център, за да се включите в събитието!

В това издание на фестивала ще вземат участие лекари, лечители, лектори, привърженици на здравословния начин на живот. Сред тях са народният лечител и билкар Веселин Орешков, който ще проведе дискусия върху лечителните сили на растенията; д-р Таня Грандева, консултант в сферата на здравословното хранене; Емил Елмазов ще говори върху пренасянето на лечебна информация; Красимир Нанев ще разгледа въпроса за възстановяване на връзките човек-природа-вселена. Много други лектори и представители на разнообразни здравословни практики ще бъдат сред нас.

Фестивалът „Здравей здраве“ е изграден върху три водещи принципа: ДОБРОВОЛНО, БЕЗПЛАТНО, СПОДЕЛЕНО. Лектори, терапевти, инструктори безплатно споделят с посетителите своите знания и умения. Цялата общественост е поканена и е добре дошла. 

Целта на фестивала е да провокира интереса на гражданите към здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. В рамките на разнообразни инициативи се представят широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания и се поощрява използването на здравословни стоки и услуги. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

Пълната програма е представена в прикачения файл – плакат на фестивала. Бихте могли да посетите и нашата страница във Фейсбук, където участниците във фестивала са представени в детайли: „Фестивал на Здравето "Здравей Здраве" Варна“.

Ще се радваме на Вашето присъствие и медийно отразяване!

Ще Ви очакваме!

22155235_10155234502383019_1266777459_n22127492_10155234502418019_1756076773_n