ГЕН КЛЮЧОВЕТЕ във Варна – представяне на книгата, лекция и Уъркшоп „Пътят към автентичния ни Аз“ – 7-10 февруари

Здравейте, приятели на Ген ключовете и добре дошли в едно ново приключение – поредицата „Ген ключовете тръгват на пътешествие!“, с която си поставихме за цел да обиколим всички кътчета на нашата красива България!

В началото на февруари ще представим ген ключовете за пръв път във Варна!

Представяне на книгата „Ген ключове“

7-ми февруари 2018 – сряда, от 19.00 ч. в Социалната чайна

Лекция „Въведение в Ген ключовете“

8-ми февруари 2018 – четвъртък, от 19.00 ч. в Клуб-Библиотека „Виделина“

Уъркшоп „Пътят към автентичния ни Аз“

10-ти февруари 2018 – събота, от 14.00 ч. в Клуб-Библиотека „Виделина“

Ето малко повече за самите събития:

В рамките на няколко дни, сме подготвили поредица от три събития, с които ще дадем възможност на всеки да се докосне до това знание по най-удачния за него начин, като представим трите основни аспекта на ген ключовете.

 • Картата – Книгата „Ген ключове“ от Ричард Ръд
 • Компасът – Хологенетичният профил
 • И самото пътешествие – Златният път на ген ключовете

Всеки един от тези аспекти ни води навътре към себе си, към нашия автентичен Аз. Ген ключовете ни помагат да си зададем правилните въпроси и да открием своите отговори, които толкова отдавна търсим. Те са жива мъдрост, която не ни казва какво трябва и не трябва да правим. Те просто ни насочват да обърнем внимание на това, което се случва с нас. Да станем по-будни за защитите си, за обуславянето си, за мисловните и поведенческите си модели, за съзнателните и подсъзнателните си механизми, чиято цел понякога е скрита от погледа ни и може би не можем да видим какъв точно е техния истински смисъл. Така, с помощта на нежното изкуство на съзерцанието, ние можем да приемем истинската си, безгранична природа и да отключим по-висшия потенциал, който се крие в гените ни.

Представяне на книгата „Ген ключове“

7-ми февруари 2018 от 19.00 до 21.00 часа

Социална чайна

Варна, ул. „Преслав“ 53

ВХОД СВОБОДЕН!

Всяка една книга разказва история и носи със себе си спомена от пътя на нейното сътворяване! Това важи с двойна сила за книгата “Ген ключове” на български език. Това е книга, която е сътворявана неведнъж, първия път на английски, а след това и на български, като всеки път това е бил един уникален и трансформиращ процес. Но специалното на тази книга е и в нещо друго… Тя е като онези книги, които не само разказват истории, а променят животи. Тя е като един мъдър и тих приятел, който винаги ще намери правилните думи за дадения момент. Тя е символ, който всеки ден ни напомня за светлината, която носим в себе си. Тя е водач, който ни отвежда на приключение, в което се учим да виждаме красотата както в себе си, така и в другите, а също и в целия свят.

Затова, на 7-ми февруари от 19.00 часа, ви каним да усетите сами силното въздействие, което тя има и ето само част от това, което предстои.

 • Ще получите специално послание от създателя на книгата – Ричард Ръд.
 • Ще се запознаете с хората, които направиха реалност тази книга да съществува на български език.
 • Ще се потопим в магията на самата книга.
 • Ще отпразнуваме заедно появата на книгата “Ген ключове” на български език.

Тук можете да прочетете въведението в книгата „Ген ключове“:

http://genekeys-bulgaria.com/knigata-gen-klyuchove/

За всеки, който присъства на представянето, ще има и изненади, а след това ви каним да изпием по чаша ароматен чай в салона на „Социалната чайна“ и да подсладим още повече своето преживяване.

Лекция „Въведение в Ген ключовете“

8-ми февруари 2018 от 19.00 до 21.30 часа

Клуб-Библиотека „Виделина“

Варна, бул.”Мария Луиза” 7, ет. 2

Цена за един човек – 15 лв.

Цена за 2-ма (общо) – 20 лв.

Без предварително записване

С вечерната лекция „Въведение в ген ключовете“ ви каним да навлезем в повече детайли за това какво са Ген ключовете, Хологенетичният профил, Златният път и как да усвоим Изкуството на съзерцанието, за да можем да започнем да работим с тях в своето ежедневие.

Тук ще се гмурнем малко по-дълбоко в практиката и ще видим как прилагането на знанието в ген ключовете, профила и стъпките може да доведе до директни резултати в нашия живот на всяко едно ниво. Ще си поговорим за това как нашите сенки, колкото и дискомфортни да са, не са наши врагове, а суровия материал за гениалните ни дарби, чиято цел е един ден да се превърнат в сидхи.

Това може да бъде началото на едно мистично пътешествие навътре към себе си. Пътешествие, чрез което ставаме способни да видим и да разгърнем огромния потенциал, красота и сила, които носи всеки от нас!

Информация за Хологенетичния профил можете да видите тук:

http://genekeys-bulgaria.com/hologenichen-profil/

И ако вече сте усетили, че това пътешествие е вашият личен път…

Уъркшоп „Пътят към автентичния ни Аз“

10-ти февруари 2018 от 14.00 до 18.00 часа

Клуб-Библиотека „Виделина“

Варна, бул.”Мария Луиза” 7, ет. 2

Цена за един човек – 30 лв.

Цена за 2-ма (общо) – 50 лв.

С предварително записване

Всички ние сме гениални и уникални същества, но по някаква причина, често забравяме този факт. Целта на този уъркшоп е да ни помогне да си спомним за нашата истинска гениална същност! Същност, която е толкова красива, светла и креативна, че би било лудост да я пазим скрита само за себе си, защото тя може да обогати и да помогне толкова много на нашия свят!

Ние, от Gene Keys Bulgaria, вярваме, че всеки човек си има уникална цел на тази земя, която е способна да промени и подобри света! Нещо повече, независимо дали го осъзнаваме или не, всеки от нас вече я сбъдва, защото за нея не е нужно нищо повече от това да бъдем своето най-автентично Аз! 

Ако и вие усещате, че сте родени за нещо много повече, ако тези думи са докоснали струната на необятния ви потенциал, който трепти в гените ви, искаме да ви поканим на 10-ти февруари от 14.00 часа да направим първите стъпки към онази истина, която вече сме, но може би не разбираме и не осъзнаваме напълно.

В рамките на четири часа:

 • Ще се научим да забавяме темпото в ежедневието си и ще разберем как чрез дарбата на сдържаността можем да живеем с много по малко стрес.
 • Ще открием покоя в себе си, за да станем способни да чуваме по-ясно своя вътрешен глас.
 • Ще разберем как и защо е нужно да следваме потока на своята жизнена енергия, за да знаем кога циклите в живота ни приключват и как да започваме новите начисто.
 • Ще надникнем в първата сфера от нашия индивидуален Хологенетичен профил и ще потърсим своя собствен отговор на един от най-съществените въпроси – Какво съм тук да правя?

Нещо повече, уъркшопът “Пътят към автентичния ни Аз” е изцяло практически насочен и в него ще участваме цялостно – с ума, с тялото… със сърцето! Нашата цел в този ден е всеки да преживее и да научи нещо много лично за себе си, което ще му помогне да разкрие своята автентичност. Колкото повече маски и фалшиви дрехи махаме от себе си, толкова по-лек става животът ни и толкова много неща започват да придобиват смисъл.

Затова ви каним да направим заедно първите стъпки към живот, в който външните бури няма да имат значение, защото дълбоко вътре в себе си, ние сме стабилни, когато сме свързани с целта на своя автентичен АЗ!

Важно:

 • Всеки от участниците в уъркшопа „Пътят към автентичния ни Аз“ ще получи своя личен Хологенетичен профил и специални писмени материали.
 • За да заявите своето участие за уъркшопа, е необходима предварителна регистрация, в която ще ви помолим да ни напишете датата, часа и мястото ви на раждане, за изготвянето на личния ви Хологенетичен профил.
 • Ако искате да се регистрирате или имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас като ни пишете на genekeysbulgria@gmail.com, като ни се обадите на 0887 24 31 45 – Мария Цветкова, или като попълните следната форма за регистрация:

http://genekeys-bulgaria.com/events/pristigame-vav-varna/