Курс по ТЕТА ЛЕЧЕНИЕ по метода на Ваяна Стайбъл – 28.08 – 13.09 – Варна

TetaHealing-7

Методът  се основава на способността на човек да влиза в специално състояние, когато мозъкът работи в Тета вълни.

Това е състояние на много дълбока релаксация. При него мозъчните вълни се забавят до честота от 4 до 7 цикъла в секунда. Тета вълните се отнасят до подсъзнанието, те управляват онази част от нашия ум, която лежи между съзнателното и безсъзнателното. Там се съхраняват спомени и усещания. Освен това, те управляват нашите нагласи, убеждения и поведение. Те винаги са съзидателни и вдъхновяващи. Тренирането в активация на Тета  вълните позволява съзнателно да  се влиза в специално  медитативно състояние, в което става настройване на ниво  съзнание и тяло, и се увеличава способността бързо да се съсредоточим и да можем да управляваме  вниманието си.

Създадена е определена методика, чрез която се активират енергийните центрове и интуитивните способности, давайки възможност човек да се свърже с това, с което той приема като Създател. Животът на всеки човек е плод на неговия свободен избор и свободна воля.  Променяйки своите избори, чрез свободната си воля, всеки може да промени живота си в желаната от него посока. Този процес се извършва чрез наблюдението на промените, които извършва Създателя, по силата на свободната воля. Когато решим нещо да променим, ние първо си го представяме с вяра и желание. Това генерира мощен творчески процес, в който ставаме съ-творци и се свързваме с енергията на Създателя.

Курсовете са сертифицирани, изцяло практически, като промените започват още след първия ден. Ще се научите да поддържате състояние Тета на мозъка без допълнителни уреди, музика и всякакви помощни средства. Ако владеете и други техники, Тета методът ще ви научи как да правите нещата бързо.

Курсът за Начинаещи ще ви въведе в основата на Тета лечението. Ще активирате психичните си центрове (ако вече не сте го направили чрез други практики), ще сканирате физическо тяло, ще се научите да откривате негативни убеждения чрез мускулен тест и да ги заменяте с положителни мигновено. Ще се научите да си внедрявате чувства, които ви липсват и как да живеете БЕЗ негативни такива. И още други практики.

Курсът за Напреднали ще разшири и обогати овладените вече техники и ще разшири понятията в Тета лечението. Ще се научите как да издирвате и премахвате коренни убеждения и как се отстранява дадена тема (проблем) в сеанс. И още други практики.

Курсът Проявление и изобилие ще ви даде отговори защо нямате това, което искате в този момент. Чрез специален тест ще видите скритите убеждения и вярвания, които ви пречат да се разгърнете като личност и да използвате своя потенциал. Парите са само енергия и ще се научите как да я привличате.

Курсът Сродна душа се провежда за първи път в България. Той е за вече сертифицирани Тета лечители. Ще се научите  как да обичате и цените себе си, за да може да привлечете подходящата половинка. Също има специален тест, който ще ви покаже подсъзнателните вярвания, които имате за себе си и това пречи за успешна връзка, а също и как да излезете от нежелана връзка без чувство на вина и страх.

Зорница Гюрова е сертифициран инструктор по Тета лечение лично от създателката на метода – Ваяна Стайбъл.

За повече информация Ви очакваме на:

Моб. 0878 143 561 – Зорница Гюрова

www.thetabg.com

FB  Тета практики – Зорница Гюрова

Е-мейл: thetabg@abv.bg

FB

 

 

 

Изтегли PDF