ЛЕКЦИЯ по ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ от Проф. Арджун Чакраборти – Индия – 13 Октомври – Клуб-Библиотека „Виделина“

Клуб-Библиотека "Виделина"

(Варна, бул.„Мария Луиза” 7, ет.2)

тел.: 0876 777 156; 052 64 89 22; 0877 077 651

Лекции, семинари, курсове, сбирки, представяния на книги и прожекции в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята

 ********************************************

ЛЕКЦИЯ по ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ
от
Проф. Арджун Чакраборти от Индия
 
 13.10.2017 от 18:30ч.
 
в Клуб-Библиотека "Виделина"
 

Тема:

„Накшатрите (Лунните съзвездия) –
една от основите на ведическата астрология“
 

VAЛекцията във Варна e посветена на един от базисните компоненти във ведическата астрология – лунните съзвездия. т.нар "накшатри". Всяко съзвездие притежава специфично наименование и значение, което е записано още в древните Веди.

Съществуват 27 съзвездия (някои автори приемат и 28), всяко от които се разделя на 4 допълнителни подразделения, наречени "пади". В момента на нашето раждане Луната попада в определено съзвездие и в определена пада. Според ведическата астрология от позицията на Луната в рождения хороскоп се съди за планетарния период, в който ние се раждаме. Това предопределя какви събития ще се случат в нашия живот и каква част от потенциала, заложен в хороскопа ще се реализира.

 
arjunПроф. Арджун Чакраборти  работи в областта на ведическата астрология,  известна под името Джьотиш, близо четвърт век и е вече утвърдено име в нея. Роден е в Калкута и е наследил древното знание на Джьотиш от своя чичо.
 
Професор е в класическата астрологична школа ''Hatibagan Tole'', преподава в „Института за астрологична наука” и е член на известната астрологична организация "Grahamitra Gems". От близо 10 години пътува по света, изнася лекции и обучава както начинаещи, така и напреднали във ведическата астрология.
 
Той е в България за 3-ти пореден път  по покана на БАВА (Българска Асоциация за Ведическа Астрология), в партньорство с Индологическа фондация " Изток Запад ",
 
В програмата му са включени серии лекции по Джьотиш (ведическа астрология) зa начинаещи и напреднали астролози, които засега се провеждат основно в София.
 
Вход: 10 лв
 
Предвидени са индивидуални консултации на 14 октомври.
 
Записване : 0876 777 156
 
Заповядайте!

 

VA1

 

FB2