Цикъл безплатни лекции с Радананда – “ Как да създадем добра карма за децата си и за себе си. Индивидуална практика родители – дете с Ангелите“ – 16 юни – вх. свободен

Клуб-Библиотека "Виделина"

(„Цар Симеон I”27, ет.1, ст.6)

тел.: 052/64-89-22; 0877/077 651

Лекции, семинари, курсове, сбирки, представяния на книги и прожекции в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята

 ********************************************

 
Цикъл Безплатни Лекции с Радананда
 
1Серия семинари от Шамбала:
 „Връзката през Сърцето във взаимоотношенията
Родители – Деца“
 
 
От 21.04.2016г. до 16.06.2016г.
 
„Предлагам на вас и вашите деца радостен път без агресия и вина чрез чуване на  Божествените напътствия .”
Радананда

Семинар 3.

 

 

 

 Как да създадем добра карма за децата си и за себе си.
Индивидуална практика родители – дете с Ангелите.
Място: Варна, Клуб-Библиотека „Виделина“,
Безплатна Лекция дата: 16.06.2016 час: 18.30-19.30ч;
Вход: свободен/дарение зала
 
 
 
 Индивидуална Сесия:  Защо това е вашето дете и  как да съхраним и умножим добрата карма.  
Сесия, отговори и практика с деца.
 

Забележка: Не се безпокойте за пропуснат семинар – Имате винаги възможност да компенсирате с индивидуална работа с Радананда в лична среща или по Скайп. Радананда е готова да работи индивидуално с всеки човек.

Специално за участниците в семинарите, желаещи да получат Отговор на важен за тях въпрос – Ангелите ще отговорят чрез Радананда.
 
Колко често подбираме най-подходящите думи, за да изразим любовта? Вълшебната промяна в твоето сърце с Радананда ще ти помогне да откриеш ново ниво на общуване. Ще започнеш да обичаш и обгрижваш по нов начин и това ще промени живота ти с децата и партньора. Напътствия за това партньорство, родителство и благоденствие отново ни предават Архангелите и Възнесените Учители чрез Радананда.
 
Духовната работа със Съзнанието на Любов и Милосърдие е придружена тук с енергийната помощ от Шамбала за вас и децата. И самите Архангели говорят за вас чрез напътствия за разбиране на връзката с вашите деца. Това е Информация, истинен Акт на Просветление и Благословение за разкриване на истинската любов и грижа, предоставена директно от милосърдния Божествен Свят.
 
Това е Велика и Истинна среща с Възвисените Учители и Архангели, където те споделят с нас Святата Любов и Светлина.
Медитацията започва с дълбока релаксация, след това мощно и дълбоко се изчиства Аурата и емоционалните модели и блокажи на високо енергийно ниво. Медитацията е от Шамбала и е осъзната и свещена връзка с вашето Духовно Сърце. За благословия донесете снимка на вашите деца.
 
Семинар 1. Познание за отношенията Родители – Дете, духовните връзки и законите на притегляне на душите. В този Семинар ние ще узнаем и почувстваме законите за кармично притегляне на душите при раждането, смисъла на нашата среща с децата и Благословията на нашата връзка. Какви сили на Космоса постоянно ни помагат. Какви уроци ни се дават за Самопознанието и познанието на Света.
 
Семинар 2. Пречистване и Подобряване на кармичната връзка с децата. Самопознание и Просветление чрез Родителството + Отговори на въпроси с Ангелите. В този Семинар ще стартира Програма, фокусирана върху изчистване на Родителска карма и блокажите за връзката с децата на по-високо ниво ръководено от Шамбала. Всяка трансформация на Кармата на земно ниво е трудна. Архангелите и Възнесените Учители издигат духовната работа на високо енергийно ниво, където кармата се омекотява и най-леко се трансформира.
 
Семинар 3. Как да създадем добра карма за децата си и за себе си.
Индивидуална практика Родители – дете с Ангелите. Какви сили на Космоса ни помагат да оцелеем. Ще се научим да молим силите на Светлината от Сърце, за да създадем щастлив живот за себе си и Благословия за децата си. Светлина и Радост ще запълнят Душите ни, Семейството ни и Живота ни. Лечебно Благословение ще бъде насочено към миналите и бъдещи кармични събития във Вашия Живот.
 
Желая на Вас и Вашите Деца Любов Здраве и Радост.
Благодаря! – Радананда

 

 

 

 

10687079_752561584780693_5501828841826059951_nРадананда ясновидка, Крия Йога, Сибирски Шаман и духовен лечител, който работи с ангелите, природните духове и Възвисените Учители от Шамбала. Изпратена с мисия в България, в помощ за творческото ни единение с Духа. Тя живее в еко център в село Бата, Приморско в близост до морския бряг.

 

 

 

 

Препоръчително е да се проведе петдневен пост 2 дни преди и 2 след семинара. Пост „Бъди като децата“ – не прави това, което не e добро за децата, това е Вашето минимално усилие за да се стартира нежно реализацията на тази толкова дълбока и чудесна трансформация и изцеление на сърцето и ума. Елате в удобни и светли дрехи. Носете йога постелка и одеало с възглавница за медитацията.
 
След който и да е семинар, можете да направите и лична сесия, за да получите напътствия, които ще помогнат да видиш и приемеш индивидуалното си разбиране за Родителството, да започнеш откриването на собствения си път към него.
 
Контакти:
За въпроси и записване за Семинарите
Стефан Димов
+359 886 475547

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                               
2