Медитация с ангелите – 27/10 – Варна – КБ“Виделина“


Клуб-Библиотека "Виделина"
(„Цар Симеон I”27, ет.2, ст.6)
тел.: 64-89-22; 0894/790 909
Лекции, семинари, курсове, представяния на книги и прожекции на филми в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята
 ********************************************
 
Как да се свързваме с ангелите
в нашето всекидневие?
 
Ще се потопим в света на ангелите и на архангелите по време на специални медитации.
 
Ще ги опознаем като ги поканим при нас да споделят светлината си. Те ни помагат да открием и да подсилваме нашата собствена светлина, нашата любов и духовното ни величие.
 
Архангел Михаил, Камуел, Рафаел, Уриел и Габриел – всеки носи различни аспекти на творението от Небето на Земята, и ще се срещнем с всички тях.
 
Ще бъдете изненадани от подаръците, които имат за вас и това, което ще споделят с всеки от участниците в медитациите.
 
 
Водещ: Шандра Шуман
Превод: Екатерина Желязкова
 
 
Дата: събота, 27 октомври 2012 г.
         от 16:00–18:30 часа
 
Място: Клуб-Библиотека „Виделина” – Варна
 
Цена за участие: 12 лева
 
––––––
 
Шандра Шуман е германка. Живее в продължение на 4 години във Варна с дъщеря си. В Германия работи като биолог, а след това и лечител.
 
Сега продължава да работи в Германия, Франция, Швейцария и България, като лечител и консултант по Фън Шуй, духовен учител и Майстор. Тя подкрепя и тренира хора по пътя им към себе си, сърцата им и личния им успех.
 
Освен кранио-сакрална терапия и меридианен масаж от китайската медицина, с които започва работата си като лечител, Шандра Шуман работи предимно на ниво енергия и съзнание. За да е в състояние да въздейства върху тялото и духа, тя използва като инструменти ръцете си, любовта си, огъня на любовта, звездна светлина и съзнанието, че ние всички сме уникални и нашият произход е един.
 
 

Изтегли PDF