Нов пътуващ семинар до загадките на пирамидите и Богомилите в Босна – 29-31.07.2016

Bosna1(1)

 

Приятели,

 

желаете ли да докоснем истински, ръкотворни богомилски творения? Или да стъпим на материал, направен от древна цивилизация на 34 000 г.? Да влезем в тунели около загадъчна пирамида, където виждаме и може да пипнем древни керамични съоръжения с научно доказана вибрация и излъчване на здравословни полета? Да си вземем уникална некодирана вода и кристали с установено лечебно излъчване на загадъчна цивилизация? Да посетим място, където и до днес се появява Дева Мария и носи изцеления и благодат?  Да влезем и видим реална, действаща обител на Дервиши/Суфи?

 

Сега може да получим всичко това и още прекрасни емоции, преживявания, нови приятелства, да бъдем в компания на хора с единомислие за добруване и хармония.

 

Изненадите не спират – посещаваме уникални мистични места, свързани с пътеките на Богомилите, докосваме на живо техните творения – обелиски – стечки и минаваме по стъпките на сакралните им пътеки…

 

И всичко това съпроводено с акомпанимента на прекрасни беседи на лекторите ни, на видео материали от събора за богомилския импулс, събудил Европа и дал културата и духа на новото време; и още красиви моменти! 

 

Повече информация за уникалното преживяване може да намерите ТУК

 

 

ОТНОВО ДОМАКИН ЩЕ НИ БЪДЕ

Dr. Sam Semir Osmanagich Ph.D. и/или неговия екип

 

 

Заповядайте!

 

 

FB2