2 свободни места – Обучение по СЕМЕЙНИ КОНСТЕЛАЦИИ – 06-09 Април 2017 – София

tree_constellation_2СЕМЕЙНИ И СИСТЕМНИ КОНСТЕЛАЦИИ 
 
ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ
и
 БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУТ ПО СЕМЕЙНИ И СИСТЕМНИ КОНСТЕЛАЦИИ
 

в партньорство с
 
„French Institute of Family and Systemic Constellations”
&
 “La Fédération de Psychogénéalogie et Constellations Familiales et Systémiques”
и
"Libre Universite du Samadeva"

 
организират за четвърти пореден път
 
Сертификационна тренинг програма по Семейни и Системни Констелации 
 

Първи модул
06 – 09  Април 2017
гр. София

 
Броят на участниците в обучението е ограничен, необходимо е предварително записване.

 
ЗА МОМЕНТА ИМА ОСТАНАЛИ 2 СВОБОДНИ МЕСТА В ТРЕНИНГ ГРУПАТА
 

Предвидена е значима отстъпка при внасянето на таксата до
6 Февруари 2017

 

Обучението по Семейни и Системни Констелации е предназначено както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално с някоя от помагащите професии. 
 
След покриване на сертификационните изисквания, участникът получава сертификат от  “La Fédération de Psychogénéalogie et Constellations Familiales et Systémiques” – Франция, удостоверяващ оторизацията му да води индивидуални и групови сесии по Семейни и Системни Констелации.
 
Към обучението има преведено на български печатно ръководство с обем от 240 стр.
 
Осигурен е симултанен превод на български по време на обучителните модули.

 

Водещи:

Колин Д'Обре – Съосновател и ко-директор на FIFSC и Libre Universite du Samadeva, Колин Д’обре е и един от основателите на „European Academy of the Enneagram”. Автор на няколко книги, в това число за Психология на Енеаграмата и за Есенциална Психология и редактор на списанието “Science de la Conscience,”. Колин Д'Обре е член на Международната Асоциация по Семейни Констелации и е дългогодишен сертифициран обучител по Семейни и Системни Констелации във Франция, а така също и в голям брой други държави от Европа, Африка и Южна Америка.

Д-р Клара Нуди е лекар със специализация в спешната и палиетивната медицина. Тя е холистичен терапевт и е преминала през обучение и сертификация в следните методи – Семейни и системни констелации, енергийни техники, психо-телесни техники, мануални методи, хомеопатия и др. Д-р Клара Нуди е един от преподавателите на Libre Universite du Samadeva и е вицепрезидент, ръководител на тренинг програмата и член на етичната комисия и на комисията по сертификация на „Fédération de Psychogénéalogie et Constellations Familiales et Systémiques“ – Франция. Тя е обучена в семейни и системни констелации от Идрис Лаор и от самото създаване на „Fédération de Psychogénéalogie et Constellations Familiales et Systémiques“ е най-близкият сътрудник на Колин Д‘обре. От десет години Клара Нуди е преподавател по Семейни констелации и води тренинги във Франция, Белгия, Мароко, Русия, Полша, Бразилия и други страни.   
 

Семейните констелации са метод, който е създаден за индивидуална работа и работа в групи. Той е насочен към хора, които искат да се справят с различни житейски проблеми и да намерят здрава основа и нова посока в живота си.
 
Този метод е поразително мощна и ефективна форма на помощ, която работи с индивидуалните проблеми изхождайки от системна перспектива. Работейки с индивидуалните проблеми на клиента, констелаторът помага също и на хората от обкръжението му – на членовете на семейството му, както и на членовете на останалите общностни системи, в които участва клиента.
 
Семейните констелации са един подходящ, основен или допълнителен инструмент в набора от методи, с които боравят терапевтите и фасилитаторите и би обогатил техните знания и опитности с високо ефективен метод, която би им дал нови прозрения по отношение на човешкото поведение и психологическите проблеми, за които са призвани да помагат.

Повече информация за Фамилните констелации, както и за предстоящия тренинг, можете да намерите, като кликнете върху следващите линкове:
 

https://integral-bg.eu/content/view/75/89/

http://integral-bg.eu/content/view/75/89/lang,bg/

http://integral-bg.eu/content/view/75/89/1/1/

http://integral-bg.eu/content/view/69/81/1/1/

http://integral-bg.eu/content/view/75/89/1/2/

http://integral-bg.eu/content/view/75/89/1/3/

http://integral-bg.eu/content/view/75/89/1/4/

http://integral-bg.eu/content/view/121/138/lang,bg/

 
Ако желаете да вземете участие в предстоящия тренинг, можете да се свържете с нас, за повече подробности относно такси, дати, срокове и др., на посочения по-долу имейл адрес.
 
Сърдечни поздрави,
Екипът на ИИР
– 

www.integral-bg.eu
integral.institutebg@gmail.com