Пътуващ семинар: Древни загадки, чудеса в Босна – 03-06.март. 2016г.- 395лв.

Пътуващ семинар: Древни загадки,чудеса в Босна. Промоция – 3 нощувки, 3 закуски, 2 вечери, беседи, медитации. 03-06.март.2016г. – 395лв.

Bosna11

Приятели, стъпвали ли сте на материал, направен от неизвестна цивилизация на 34 000г. – доказано от научни лаборатории? Влизали  ли сте в тунели под пирамида също на 34 000г., където ще можете да пипнете с ръка и видите керамични съоръжения – с вибрация и научно доказано излъчване на определени здравословни  полета? Да си вземете уникална некодирана вода? Държали ли сте в ръка и имате ли във вас кристали с доказано лечебно излъчване на древна цивилизация? Пребивали ли сте в зона, където и до днес се появява Дева Мария и носи изцеления и благодат? В действаща обител на Дервиши/Суфи били ли сте?

Ако отговорът е „не”, а желаете да имате всичко това, както и да усетите много други прекрасни емоции, преживявания, да се случат нови приятелства, да бъдете в компания на хора с единомислие за добруване и взаимопомощ, то това са точният момент и място. И още – посещаваме уникални мистични места, свързани с пътеките на Богомилите, докосваме  на  живо  техните творения – обелиски – стечки и минаваме по стъпките на мистичните им пътеки…

Заповядайте!

ОТНОВО ДОМАКИН ЩЕ НИ БЪДЕ

Dr. Sam Semir Osmanagich Ph.D.  и/или неговия екип

Повече информация за събитието може да намерите ТУК

 

FB2

 

 

 

 

Изтегли PDF