Пътуващ семинар – МИСТИЧНА КАПАДОКИЯ – 17-22 септември

kapadokya_4
Пътуващ семинар МИСТИЧНА КАПАДОКИЯ
 
17.09 – 22.09.2015
 
ДЕРВИШИ, СУФИ, ЛЕТЕНЕ С БАЛОНИ, БЕСЕДИ, МЕДИТАЦИИ,
ПОДЗЕМНИ ГРАДОВЕ И ОЩЕ КРАСОТА...
 
Тръгване от Варна, Бургас, София, Пловдив, Ст.Загора. Пътешестваме в компанията на двама лектори (единият е Христо Буковски) – с много интересни беседи, медитации на специалните места, наслаждаваме се на прекрасната атмосфера по християнските обители.
 
Приказните "комини“ в Кападокия – фонтани на земната енергия Кундалини са се формирали се преди 13 милиона години и представляват на пръв поглед  впечатляващи природни скални образувания, но енергетичното им предназначение е съвсем друго. Всеки, който влезе в такъв може да усети силата на енергията, но с подходяща мантра се усилва още повече. Беседа на място, а в националния парк Гьореме може да видим  изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години.  Много от над 30-те църкви и параклиси с фрески от IX и XI в тях са действащи енергийни точки и до днес.
 
Посещаваме още и уникалните скални обители и подземни тайнствени места на Християнския дух, а който желае може да полети с балон и да посрещне изгряващото слънце!  И още чудесни моменти, за които можете да откриете информация ТУК
 
За повече информация: тел. 0897 660 662
 
FB2
 
 
 
 
 
 
Изтегли PDF