ПЪТЯТ на БОГОМИЛИТЕ в УКРАЙНА – 21-25.09.2016 – със самолет

21-25.09.2016Г. ПЪТЯТ НА БОГОМИЛИТЕ В УКРАЙНА – КНЯГИНЯ ОЛГА И БОЯН МАГА, МОГИЛАТА НА КАН КУБРАТ, КИЕВСКО-ПЕЧOРСКАТА ЛАВРА! КИЕВ, ПОЛТАВА, СВЕЩЕНАТА РЕКА ДНЕПЪР, САКРАЛНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ МЕСТА НА КАН АСПАРУХ И КАН КУБРАТ и др.  – със самолет
 
rodina-mat-muzej-velikoj-otechestvennoj-vojny-obzornaya-ploshhadka-vid-s-rodiny-mat-vechnyj-ogon-muz-560cf17142461Като създатели в историята на България на импулса за възраждане знанието за богомилите и духовния им подвиг Виделей сътвори маршрутите по пътя на Богомилите в Босна и Херцеговина, Франция, Италия, Испания и Андора.
 
Отново проникновени от Духа създаваме следващия пътуващ семинар по пътя на Богомилите в територията на Велика България – Украйна – Киев, Полтава Нови Санжар и др. Местата са свещени за всеки българин, за всяка просветена душа. Освен духа на Кан Кубрат и Кан Аспарух, които са положили останките си там – в голямата България, богомилската светлина също дава импулса за просветление на Киевска Рус. За там заминава княгиня Олга – внучка на Борис и леля на Боян Мага. Двамата с Боян пускат лъчите на светлината и одухотворяват територията на Велика България. Там създават мощния духовен импулс, дал разцвета на другата част в Европа!
 
И точно там ние отиваме с мисия, като осъзнати българи по Дух, като души-наследници на Великия духовен импулс, стоящ в основата на духовната сила на Украйна и Русия!
 
Ще занесем шепа земя от Дунавска България на Майка България, на Велика Болгария!
 
Да възродим Величието на Българския Дух!
 
Заповядайте!
 
За повече информация натиснете тук
 
 
FB