Пречистване на тялото от емоциите – или как да доминираме над емоциите си? – 25/11 – Варна – КБ“Виделина“


Клуб-Библиотека "Виделина"
 
(„Цар Симеон I”27, ет.2, ст.6)
тел.: 64-89-22; 0894/790 909
 
Лекции, семинари, курсове, представяния на книги и прожекции на филми в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята
 ********************************************

 
Пречистване на тялото от емоциите или
как да доминираме над емоциите си?
 
 
Това е много добра възможност да научим как ние самите да ръководим емоциите си и да ги държим там, където им е мястото – там, където вече няма да имат сила и да упражняват натиск над самите нас.
 
Те вече няма да доминират нашите чувства и ще помогнем на сърцето ни отново да поеме водещата роля.
 
Не е ли това по-важното в тези времена на трансформация – да предоставим отново цялото пространство за любовта на сърцето?
 
 
Водещ: Шандра Шуман
Превод: Екатерина Желязкова
 
 
Дата: неделя, 25 ноември 2012 г.
от 16:00–18:00 часа
 
Място: Клуб-Библиотека „Виделина” – Варна
 
Цена за участие: 15 лева
 
—————–
 
Шандра Шуман е германка. Живее в продължение на 4 години във Варна с дъщеря си. В Германия работи като биолог, а след това и лечител.
 
Сега продължава да работи в Германия, Франция, Швейцария и България, като лечител и консултант по Фън Шуй, духовен учител и Майстор. Тя подкрепя и тренира хора по пътя им към себе си, сърцата им и личния им успех.
 
Освен кранио-сакрална терапия и меридианен масаж от китайската медицина, с които започва работата си като лечител, Шандра Шуман работи предимно на ниво енергия и съзнание. За да е в състояние да въздейства върху тялото и духа, тя използва като инструменти ръцете си, любовта си, огъня на любовта, звездна светлина и съзнанието, че ние всички сме уникални и нашият произход е един.
 

Изтегли PDF