Представяне на метода Пренареждане на Матрицата – 19 август – Клуб-Библиотека „Виделина“ – Варна

Клуб-Библиотека "Виделина"

(„Цар Симеон I”27, ет.2, ст.6)

тел.: 052/64-89-22; 0877/077 651

Лекции, семинари, курсове, сбирки, представяния на книги и прожекции в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята

 ********************************************

Представяне на метода Пренареждане на Матрицата
 
Мощно средство за справяне с емоционални травми и ограничаващи убеждения
 
Водещ: Яна Мицева
 
19 август 2016 г. от 18 часа
 
ПМПренареждане на матрицата е терапевтичен метод от енергийната психология надграждащ ТЕС (техника за емоционална свобода) и позволява да намираме и да се освобождаваме от ограничаващи и негативни вярвания, както и да се справяме лесно и бързо с травматизиращи събития в живота ни. Създател на тази техника е ТЕС мастър Карл Досън (Karl Dawson). Комбинира връзката тяло-ум с… квантовата физика. Техниката има положителен ефект върху множество физически, психически и емоционални проблеми.
 
Пренареждане на матрицата е много нежна техника, която дава възможност да се освободите от множество травматични случки от живота си без да бъдете травматизирани отново. Изключително подходящ при деца, бременни и хора с различни състояния където прилагането на класически методи е невъзможно или ограничено. Допълва се прекрасно с алопатичната медицина и разнообразни терапии като хомеопатия, боуен терапия, су-джок, бахова терапия и други.
 
Пренареждане на матрицата представлява водена от терапевта медитация с ТЕС, която позволява да се връщаме към свои минали АЗ с цел да им помогнем да преодолеят по-лесно и ефективно травматични преживявания, да променят ограничаващи вярвания. Потупването по специфични акупресурни точки помага да се намали/премахне стреса и да се освободи емоционалния товар от различни случки в живота ни, които продължават да ни притесняват или да ни влияят.
 
Техниката има огромен потенциал и влияе положително при разнообразни проблеми – психо-емоционални, физически, поведенчески. Дава възможност да се работи и с бъдещи събития, да помогне на клиента да вземе решения за предстоящи неща, да освободи финансови блокажи, при решаване на проблеми с партньора, семейството, на работното място.
 
Заповядайте на това представяне на пренареждане на матрицата, където ще научите повече за метода и ще видите демонстрация с участник от публиката.
 
Водещ: Яна Мицева, консултант по личностно развитие, практик по ТЕС и пренареждане на матрицата с дългогодишен опит в енергийната психология.
Повече информация можете да откриете тук:
http://lifelines-eft.com/
 
Участие с предварително записване на телефон
0893 427142 или на
e-mail
lifelines@wservs.com
 
Вход:  10 лв.
Кога?  19 август 2016 г. от 18 часа.
Къде? Клуб-Библиотека „Виделина“
                                                        
 
Изтегли PDF