Представяне на МОНИКА БАЛЦИ, холистичен лечител, и многоизмерна групова лечебна сесия – 10 октомври – Клуб-Библиотека „Виделина“

Представяне на МОНИКА БАЛЦИ, холистичен лечител,
и многоизмерна групова лечебна сесия
 

10 октомври – Клуб-Библиотека "Виделина

от 19:00 часа

Имаме удоволствието да ви запознаем с ново поколение холистично лечение! Представяме ви МОНИКА БАЛЦИ, холистична лечителка от Италия. Тя познава добре нашата страна и ще се радва да представи вече за трети път в България методите и инструментите, с които работи за здравословното благополучие на човека на всички нива.

Безспорно най-ефикасни според нея са новите многоизмерни (квантови) методи за изцеление, които тя ще представи докато ни гостува, а именно:

– Стая на Първоначалния Път Initial Path Room (IPR) – многоизмерна технология създадена от учения натуропат Жоел Декатийон, предназначена да помогне за разцвета на човешката раса на Земята и да се ускорят положителните промени към осъществяване на новата енергия на новото време. Освобождава от чуждо влияние, обуславяне, манипулация и доминация.

– Пирамидална Трансмутация на Паметта Pyramidal Memory Transmutaion (PMT) – технология създадена отново от Жоел Декатийон, чрез която от ДНК се “изсмукват“ тежки спомени и блокажи, ненужна негативност, емоционални травми и кармични възли (от този и от минали животи), вследствие на което клетъчнатата памет се изчиства. Душата на получаващия сесията е тази, която решава от какво е готова да се освободи. 

Още подробности за методите и създателя им можете да намерите на официалния уебсайт на Жоел Декатийон: http://steel-storm-staelhe.info/pmt-uk.html 

Ползите, за които участниците в групови или индивидуални сесии с метода най-често споделят са:

– усещане за лекота, освобождение
– състояние на мир, центрираност в себе си 
– подмладена, сияйна кожа 
– безпричинна радост
– тотално отсъствие на тревожност и безпокойство
– положителни промени в професионален, личен и здравословен план 
– увеличена способност за приемане и толерантност към заобикалящия ни свят
– благост, мекота, баланс

Заповядайте на 10.10.2016, в Клуб-Библиотека "Виделина", от 19:00 – 20:30 ч., където Моника Балци ще ни представи тези необикновени квантови методи на изцеление, след което ще проведе многоизмерна групова лечебна сесия. В нея могат да участват максимум 21 души, продължителността на самата сесия е около 40 мин. Следва кратка обратна връзка от Моника за това какви блокажи е регистрирала, и какво е било освободено и изчистено. Участниците ще имат възможност да споделят усещания и преживявания от сесията, и да зададат въпроси.

Цената за един участник е 33 лева. Ако закупите двоен билет, цената е 55 лева общо за двама. Можете да запазите своето място за това необикновено преживяване на телефон 0885 38 77 88 (контакт Лукреция Константинова)

Вие можете да посетите повече от една групова лечебна сесия в гр. Варна. За допълнителна информация, моля обадете се на 0885 38 77 88.

14359124_1780842208829916_3986689862021014602_nМОНИКА БАЛЦИ има дългогодишен опит в енергийното лечение (над 12 години). Отдадена със страст и ежедневна работа на личното търсене на истината и на свободата, тя се специализира в използването на нови и експериментални техники и терапии: 

– многоизмерно лечение по метода IPR – Initial Path Room; пирамидална трансмутация на паметта Pyramidal Memories Transmutaion PTM
– Пранично лечение ( 3 нива, под ръководството на проф. Роберто Рицели)
– Theta Healing (2 нива)
– Терапия за невропсихофизична оптимизация на връзките, създадена от флорентинските учени Риналди и Фонтани
– Empower terapy, на Коби Звиклер (Coby Zvikler)
– Терапия за разграждане на конфликти на Д-р Реймар Банис- Възстановяване на връзката, метод на д-р Ерик Пърл,
– Метод Calligaris и др.

Лукреция Константинова, професионален анализатор в системата Хюман Дизайн и енергиен терапевт, представлява Моника Балци в България. Осовател е на общността Включен в Живота – пространство за алтернативно образование, личностна трансформация и разгръщане на човешкия потенциал. За всякакви въпроси свързани с Моника Балци и запазване на час за индивидуална и групова лечебна сесия, моля обадете се на 0885 38 77 88. 

 

FB2