Представяне на „МУЗИКА и ЗДРАВЕ“ от Виржиния Минева – 19 май – Клуб-Библиотека „Виделина“

Представяне на книгата

МУЗИКА и ЗДРАВЕ

от авторката Виржиния Минева

 

Muzika i Zdrave3

 

Хармоничната музика, която харесваме и ни носи радост, когато я слушаме ни прави спокойни, удовлетворени, щастливи и ни дарява здраве.

 

Повече за терапията с музика ще научим от новата книга на
Виржиния Минева,

която тя ще представи

на

19 май от 18:30 часа

в Клуб-Библиотека „Виделина“

 

Авторката Виржиния Минева за себе си:

Завършила съм Музикална Академия със специалност валдхорна като ученичка на проф.Карел Стари. Още от ученическите си години свирех в различни състави, а по-късно в камерен и симфоничен оркестър към Музикална Академия. Работила съм като музикален редактор в Радио София, а впоследствие и в чужбина, където изучавах блокфлейта. В Германия работих в музикални училища, а във Факултета по Музикознание и педагогика в Гисенския университет започнах изучаването практикуването на терапия с музика.

Осъзнах, че мога да бъда полезна с практическите си познания по терапия с музика и написах книгата "МУЗИКА и ЗДРАВЕ" с искреното желание информацията в нея да стигне до колкото може повече хора.

Книгата също така насърчава колегите-музикални специалисти да създават свои кабинети и да заработят по-уверено за музикалното възпитание и за подпомагане развитието на различните социални групи в обществото ни в ментална, телесна и емоционална насока.

 

Заповядайте!

 

Вход: свободен/дарение зала

 

Ако не можете да присъствате, но желаете да се запознаете с книгата, можете да я поръчате ТУК.

Всички приходи от продажбата на книгата са за благотворителност.

 

FB2