Презентация ШУНГИТ – ЦАРЯТ НА МИНЕРАЛИТЕ – ГОСТЪТ ОТ ДЪЛБОКИЯ КОСМОС – 23 ноември – Клуб-Библиотека „Виделина“

11046618_875437472520968_1178814286993542788_n

ШУНГИТ – ЦАРЯТ НА МИНЕРАЛИТЕ – ГОСТЪТ ОТ ДЪЛБОКИЯ КОСМОС
 

Презентация

 

23.11. – от 17,30 – до 19,30
 

Вход – свободен

 

ШУНГИТЪТ е екологичен, природен минерал притежаващ силно целебно действие, който действа като естествен антиоксидант, имуностимулант, притежава много високи антибактериални, регенериращи и антиалергенни и детоксикиращи свойства, отнема бързо всяка болка поради което е наречен "Камъкът на живота". Минералът има 30 пъти по-силно действие от активния въглен. Притежава най-силна енергия от всички земни камъни. 

Този минерал няма аналог по многообразни лечебни и други качества. Шунгитът лекува, спасява, очиства, оздравява, нормализира, възстановява и дори наторява. Неговите качества са удивителни: всичко, което вреди на хората и на живите същества – той убива и поглъща, а всичко, което е полезно – концентрира и възстановява. Учените, изследващи шунгита, в един глас заявяват: това е чудо!

Шунгитът съдържа практически цялата Менделеева таблица. Не всички химически елементи действат благоприятно върху човека. Но в това именно е и потресаващата особеност на този камък. Във водата излиза само онова, което е необходимо, полезно за живия организъм. Нещо повече, специалистите имат всички основания да смятат, че именно в шунгитовата вода е възникнал животът, доколкото природните му структури и комплекси са близки до ферментите, присъстващи във всички живи клетки, и даже до хемоглобина.

Шунгитът, като подарък от съдбата, може да помогне за запазване здравето на човечеството. Лечебните му свойства са поразителни и много учени смятат, че няма по-силно лечебен камък на Земята. Шунгитът е уникален. Негово находище е открито единствено в Карелия. Това е единствената руда в света, съдържаща в състава си фулерени – неотдавна открита форма на съществуване на въглеводорода във вид на сферични йони. Взаимодействайки с водата, Шунгитът отделя в нея лечебни комплекси на фулерените, които пораждат ефекта на марциалните води, лекуващи алергии, кожни заболявания, рани, изгаряния, захарен диабет, стоматит, пародонтоза, хипохондрия, стомашни проблеми, скорбут, повръщане, диария, камъни и пясък в бъбреците, сърдечни болести, костно-ставни заболявания, психични заболявания, жлъчни проблеми, опадане на косата, козметични дефекти… Съзерцаването на черните шунгитови изделия доставя и естетическо удоволствие, но това не е най-важното. Учудващото на минерала е мощното въздействие върху организма.

Изделията от Шунгит оказват продължително въздействие при редовна употреба върху организма, спомагат за саморегулирането и възстановяват енергийния баланс на човека.