„Радиестезия и здраве” – лекция от Иван Паунов – 20 май – Клуб-Библиотека „Виделина“

Клуб-Библиотека "Виделина"

(„Цар Симеон I”27, ет.2, ст.6)

тел.: 052/64-89-22; 0877/077 651

Лекции, семинари, курсове, сбирки, представяния на книги и прожекции в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята

 ********************************************

„Радиестезия и здраве”

лекция от

Иван Паунов

20 май  от 18:00 часа

PE-AnatSpine_Figure2

  • История на радиестезията.

  • Приложение на радиестезията.

  • Радиестезични инструменти, диаграми и апарати.

  • Радиестезията и нашето здраве.

  • Определяне на енергийното влияние на храни, напитки, билки, козметика и други върху човешкия организъм;

  • Енергийно обследване на човешкия организъм.

  • Събирателна точка.

  • Вредни енергии и защита от тях.

  • Вибрационни редове.

  • Въпроси към лектора

 

Радиестезията е способност на хората чрез прости инструменти да откриват подземни води, рудни находища, метали, вредни излъчвания, да извършват енергийна медицинска диагностика на хора и животни; да подбират енергийно лечение, да проверяват за съвместимост между партньори в бизнеса и в семейния живот и др. Самият термин се състои от две думи: радио – означаващ излъчване на вълни и естезия, което означава чувстване, усещане, улавяне.

Защо е така? Защото всичко във Вселената предава и приема вълни. Това е непрекъснат процес. Способността на човек да "улавя" тези вълни и да ги разчита чрез радиестезични инструменти представлява радиестезията. Синоними на радиестезията са лозоходство, биолокация и други. Инструментариумът на радиестезиста включва махало, багети, багета-махало, радиестезични свидетели и др. Развитието на техниката спомогна за създаването специализирани уреди, като например цифров вълномер за регистриране на множество вълни и други, различни по предназначение апарати.

Лекторът за себе си:

Казвам се Иван Паунов и съм един от хората на земята, които имат хоби, превърнато в професия. Или все пак превърнах професията си в хоби?

С радиестезията дълго време се поздравявахме „хладно”, докато един зимен ден на 2010 година осъзнах, че не съм достатъчно учтив към науката на науките. Приех идеята да опозная радиестезията и да ѝ намеря място в живота си. Идеята вече е реалност. Истински се радвам на това мое хоби и професия. Разбрах какво означава да учиш цял живот. Разбрах също какво се крие зад думите „смисъл на живота”!

Вход: свободен/дарение зала
 
 
index
 
 
FB2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Изтегли PDF