ИЗБРАХ ДА ЖИВЕЯ: Ракът като болест или предизвестие за ново начало – семинар – 2 април – Варна

 ИЗБРАХ ДА ЖИВЕЯ!

Семинар за собственият избор и последиците от него. Различни теми от живота, с главна водеща тема:
 

Ракът като болест или предизвестие за ново начало

на 2 април

от 16:00 до 20:00 часа в Радио Варна – малък Арт салон

10806290_883315588358909_5158295956484045798_nВ живота ни няма случайни неща като срещи и раздели, здраве и болест, бедност и богатство. Всичко се случва за да ни научи или да ни покаже нещо. Всяко предизвикателство е урок, който трябва не само да научим, а и да разберем смисъла му – както за самите нас, така и за нашите близки, роднини и приятели. И точно тогава, когато всичко е най-объркващо и тежко, когато си мислим, че няма какво по-лошо да ни се случи, като гръм от ясно небе ни връхлита като буря една единствена, но страшна дума. Страшна за хората, които са я чули, страшна и за тези, от които са обичани.  Диагнозата Рак!…

Като че попадаш в центъра на вакуум и той така стремглаво те повлича надолу, че дори нямаш време да определиш реално ли е всичко това. Първата ти мисъл, от която изтръпва съзнанието е "Колко ли ще издържа?…" След това като на филмова лента започваш да виждаш всичко, което може би ще пропуснеш. Това, за което времето и силите няма да стигнат. И в бързината забравяш дори и за себе си. А въпросите… те продължават да валят. А отговори няма.

На всички тези въпроси всъщност винаги има отговор. Но когато го намериш и осъзнаеш, понякога е късно. Късно за теб, късно за шанса, който си щял да имаш, късно за ново начало.

Аз, водещата Алекс ще се опитам да дам отговор на точно тези въпроси – до степента, в която човек може да понесе и разбере. Защото съм минала точно по тази трънлива пътека – при това не един, а два пъти – и съм научила това, което за други би отнело години, макар и на доста висока цена.

Защото както за всяко зло има добро, така и за всяка болест има лек. Трябва само да знаем дали искаме, дали вярваме и дали ще издържим на промяната, която ни е писано да направим. Защото това е нашият урок. Урока, който явно сме пропуснали!

Ще се радвам, ако успея да помогна на повече хора!

За съжаление местата са ограничени, тъй като се влагат не само думи, а също така чувства и най-вече енергия. Ако закупите билет до 31.03.2017 г. той ще е на преференциална цена от 35 лева.  При наличие на свободни места след тази дата, както и в деня на събитието билетът ще е на стойност 50 лв.

Благодаря за разбирането!

Много любов и светлина по пътя Ви!

Водещ: Виктория-Александра Майрхофер (Алекс)
енергиен работник, практикуващ в Австрия, Виена

www.alex-medium.help

Записване и билети: 0876 777 156,
в Клуб-Библиотека „Виделина“ – бул.”Мария Луиза” 7
www.videlina.org

За посетители от други населени места – настаняване в семеен хотел и ваучери за здравословна храна във вегетариански ресторант "Веге Джой"