Семейни констелации с водещ констелатор от Англия – Шавасти – 13-15 април – София

3-дневен Уъркшоп по семейни констелации

с водещ констелатор от Англия – Шавасти

 

В периода от 13-15 април в Център за Цялостна Трансформация Мандала ще гостува един от водещите в света констелатори и автор на множество книги Шавасти (Джон Л. Пейн).

Основата на този уъркшоп ще бъдат семейните констелации, които ни позволяват да погледнем на живота си и да разрешим проблемите си без маски и предразсъдъци, далече от очите на морала и близо до езика на душата. Всеки от нас, без да го знае, може да носи тежки товари от минали поколения и да остава лоялен на тези, които са страдали. Този мощен метод не просто осветява скритите ни лоялности, но и ни дава инструментите и подкрепата, за да се освободим.

Всеки от нас се стреми към свързаност не само с нашата автентична сияйна същност, но и към една по-дълбока свързаност с тези около нас – нашето семейство, партньори, приятели, природата и живота. В свързването със себе си, с нашите корени и с хората в живота ни, започваме да ценим собственото си съществуване и да действаме от място на уважение към живота. Виждаме как личното ни преживяване за истината (нашата собствена и глобалната) променя живота на другите.

Ела да откриеш свободата, която е твоя по рождение!

Шавасти е духовен учител с над 20 години опит и познания в областта на родовото лечение и семейните констелации. Познат е също и като автора Джон Л. Пейн, написал книгите „Лечение на индивида“, „Семейства и нации“, „Езикът на Душата“, „Присъствието на Душата“, „Учения от пробуденото сърце“ и „Прегръщане силата на Истината“. Фасилитирал е повече от 450 уъркшопа на 6 континента и е провел над 6500 лични констелации. Трупал е богатия си опит основно в Южна Африка.

 

Цени и повече информация: ТУК

Интервю на Шавасти с Деви
(Теодора Рачева – собственик на Мандала център):
ТУК

 

Изтегли PDF

Духовни партньори и духовни семейства – Джон Л. Пейн