Семинар „Енергийно лечение“ – I ниво с Майстор Шън Фей – 16-17 ноември – София

Енергийно лечение I ниво

     Човек е същество изградено от светлина. С развитието на нашето осъзнаване разбираме, че можем да приемаме и да отдаваме тази светлина по собствена воля. Можем да я хармонизираме така, че това което наричаме болест да изчезне.

Този семинар е първата стъпка от серия от 5 семинара, който ще ви помогне да развиете способностите си да работите с енергията, да помагате на себе си и на вашите близки, да се научите да трансформирате, чистите и да се предпазвате от негативните енергии, давайки път на божествената светлина.

Направления по време на семинара:
– теоретични разяснения
– основа на работата с енергията
– работа с енергийните потоци Ла Ци
– медитация за хармонизиране и баланс
– увеличаване на енергийната чувствителност
– премахване на енергийни блокажи 
– развитие на енергията чрез Тай Дзи Ци Гун

Къде: Арт Йога Студио Янтра,
София, кв. "Изгрев", ул. "Незабравка" 33, ет.1, ап.2,
(възможно е промяна на мястото ако записалите се са повече на брой)

Кога: 16 и 17 Ноември 2013,
от 10 до 17 часа, с пауза за обяд

Водещ: Майстор Шън Фей

Такса за участие: 200 лв.

За информация и записване: 0876 886787 Ангел

 

Майстор Шън Фей дългогодишно се занимава с традиционни вътрешни бойни изкуства –Тай Дзи Цюан, Ба Гуа Джан и Син И Цюан, калиграфия, енергийни практики и системи за подобряване на здравето. Наследил е тайните методи за енергиен баланс от системата на Ци Гун включващи работа с енергията, събиране, култивиране и трансформиране на вътрешната енергия. За първи път от години той е съгласен да проведе занимания в България за да може и българите да се възползват от това познание.

В Китай е практикувал много години традиционна китайска медицина основаваща се на разбирането, че балансирайки енергията, това оказва силно влияние и върху физическото състояние на индивида. На семинара, който ще проведе в София на 16 и 17 ноември, ще покаже практики основани на многогодишен опит  с идеята, всеки който желае да може да ги използва за подобряване на своето здраве или това на своите близки.

Изтегли PDF