Семинар „Ние 2: Възстановяване на потенциала на човека. Чисти фини тела. Здраве, младост и дълголетие“ с Красимир Гечев и Богомила Христова – 28 януари

Клуб-Библиотека "Виделина"

(Варна, бул.„Мария Луиза” 7, ет.2)

тел.: 052 64 89 22; 0876 777 156

Лекции, семинари, курсове, сбирки, представяния на книги и прожекции в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята

 ********************************************

Семинар

„Ние 2: Възстановяване на потенциала на човека. Чисти фини тела. Здраве, младост и дълголетие“

с Красимир Гечев и Богомила Христова

28.01.2018, неделя

Време за провеждане: 09.00 – 16.00

Теми:

1. Още за финия свят, който ни заобикаля.
2. Фината част от нас – фините тела.
3. Почистване на фините тела – практическа работа.
4. Поддържане на желаното състояние на физическото тяло и духа. Младост и дълголетие. Практически съвети.
5. Хигиена на жизненото пространство.
6. Споделяне на опит от почистване на физическото тяло и фините тела – въпроси, отговори. /Хората започнали почистване на телата си ще споделят своя опит и ще бъде отговорено на възникнали въпроси в процеса на чистене/

Възнаграждение: 100 лв.

 

Красимир Гечев и Богомила Христова са будители, човеци на знанието, ментори по себепознание и себереализация на човека, изследователи на себе си и света, творци на реалности.

Красимир Гечев е и учител по айкидо.

Повече от 37 години изучава и активно практикува технологии за духовно и физическо самопознание и саморазвитие на човека. В последните 27 години се стреми към постигане на  просветление и физическо безсмъртие. Изучавал е и е практикувал учения като йога, даоизъм, нагуализъм, тантра, будизъм, дзен, дъновизъм и други духовни направления. Има солидни знания, практики и постижения в традицията дзогчен/сидхи. 

През септември 2013 г. достига физическо спиране на дишането за повече от 10 часа. Впоследствие още няколко пъти е преминавал в състояние на продължително спиране на дишането с физическо тяло. В периода след 2013 г. за значителен период от време не е ползвал твърда храна и вода и е активирал нови възможности на своето тяло.

Красимир Гечев е сенсей по айкидо и активно преподава айкидо в своята школа. Професионално практикува бойни изкуства в продължение на 40 години, последните 20 от тях – айкидо. Има 5-ти дан айкидо и 2-ри дан шотокан карате.

Красимир Гечев има солидни знания за физическото тяло и функционирането на човешкия организъм и за това как може да се излекува и поддържа здрав и млад физическия организъм.

Прилагайки своя богат жизнен опит, знанията за човешкото здраве, дълголетие и себереализация, принципите на айкидо, Красимир Гечев е помогнал и помага на много хора да подобрят своето здраве и живот,  да открият целта си и намерят своя път. Той е вдъхновител и ментор на своите ученици за намиране и следване на своя духовен път за себереализация и непрекъснато прави това с цялата си отдаденост.

Богомила Христова е и берегиня.

Богомила е жена, успяла да промени своя начин на живот от силно социален и ангажиран в сферата на бизнеса до обърнат към своята себереализация и работа за другите в сферата на духовността. Има сериозни достижения по пътя на промяна формите на енергийно обезпечаване на тялото, като неползване на твърда храна и вода за известен период от време, както и спиране на физическото дишане за период от 20 минути по системата дзогчен.

Богомила е берегиня и работи по методиката на Н.П.Токарева за почистване на фините тела.

Има богат опит в опознаване на себе си и истинската си същност и всичко онова от видимите и невидимите светове, което пречи на човека да си спомни кой е и за какво е тук. В своето пътуване към собствената си същност е изучавала, практикувала и ползвала различни знания, учения, традиции, техники и технологии като: астрология, йога, рейки, транссърфинг, айкидо, нагуализъм, дао, дзогчен, семейни констелации, енергийна психология, квантова физика, когиталност, метафизика на човека.

Активно тренира айкидо от 2012 години,  има 1-ви дан айкидо и успешно е придобила професионална квалификация треньор по айкидо.

Богомила е берегиня и има силно присъствие при обезпечаване връзката между видимите и невидимите светове, в които ние, човеците, живеем. Всички знания и опитност, които с цялата си отдаденост споделя с търсачите на себе си са лично осъзнати, изпитани и преживяни.

Повече информация:

https://web.facebook.com/poznanienachovekaitvoreneto/

тел. 0888 400 860

Заповядайте!