Семинар – обучение ДИСТАНЦИОННО НАБЛЮДЕНИЕ (REMOTE VIEWING) – 6-7 февруари – София

remote viewing(1)

Семинар – обучение

ДИСТАНЦИОННО НАБЛЮДЕНИЕ

(REMOTE VIEWING)

I ниво

06 и 07 февруари 2016 – гр.София

Хотел Хемус, Бул "Черни връх" № 31

09.30 – 18.00 ч.

Инструктор: Стефан Стефанов

Remote Viewing (RV) или на български, Дистанционно Наблюдение, е техника, която дава възможност на нашето подсъзнание да извлича информация относно хора, географски места, обекти или събития в миналото, настоящето и бъдещето. Съгласно теорията на Remote Viewing, всичко в нашата вселена съществува под формата на информационно поле в нашето колективно подсъзнание, прието съгласно терминологията в RV да се нарича „Матрицата“, позната още и като енерго-информационно поле, Акашиеви записи и др. Дистанционното Наблюдение ни позволява да се включваме в тази база от данни и да трансферираме нужната информация на съзнателно ниво.

Въпреки, че много хора гледат на Remote Viewing като на пси-умение, фактически то представлява научно разработена методика, която може да бъде усвоена практически от всеки. Системата е разработена от Въоръжените Сили на САЩ в началото на 70-те години на миналия век  и е използвана в строго секретното разузнавателно подразделение известно под кодовото наименование Старгейт до средата на 90-те години.  

За какво може да се използва Remote Viewing:

Въпреки, че в началото метода е бил разработен като шпионска техника, понастоящем се използва в изключително широк спектър от приложения:

  • локализиране на загубени предмети, отвлечени/изгубени хора
  • установяване дали даден индивид е жив или не
  • за извличане на информация за археологични артефакти
  • за установяване на най-добрата стратегия за лечение на определен индивид
  • установяване най-добрата форма за инвестиция на определен човек или компания
  • взимане на решение при наличие на двойствен избор
  • решаване на енигматични случаи и събития
  • извличане на информация за събития, места, хора и обекти без значение на настояще, минало или бъдеще.

Генерално, практикуването на това умение  дава възможност да усъвършенстваме и развиваме нашата интуиция, както и да разширим нивото си на познание като цяло.

Повече за инструктора:

Стефан Стефанов е един от професионалните инструктори обучени лично от Ед Деймс (Ед Деймс е участник в първоначалната прототипна програма и може спокойно да се счита за най-елитния инструктор в света на Remote Viewing).

Стефан се запознава с метода през 1997 г. и започва  изучаването му използвайки ситемата за индивидуално обучение разработена от Ед. След това преминава през дълъг курс с един от инструкторите на Ед – Черис Ривера. След този курс, Стефан решава, че това е нещото, на което си заслужава да посвети живота си и преминава през два индивидуални курса с Ед Деймс в неговия тренировъчен център в Калифорния, САЩ. В следствие на това дълго и многогодишно обучение, той става един от професионалните инструктори на Ед и член на неговата частна консултанска агенция.

През последните осем години Стефан е провеждал тренировъчни семинари по RV (начално, напреднало и про нива) в България, Белгия, Великобритания и Испания и е ръководил и участвал в различни RV проекти вариращи в широк спектър от насоченост.

За Курса:

Програмата за обучение, която ви предлагаме е изцяло базирана на методиката на обучение на Ед Деймс, основана на 30 годишен опит в използването на техниката и предлага елитен професионален протокол, изучаващ се единствено на частни семинари.

Курсът е изцяло практически, целящ правилното усвояване на процеса на РВ, което е напълно във възможностотите на курсистите в рамките на обучението.

Материалът по базисния курс дава възможност на курсиста да изгражда правилно задание относно дадена цел обект на нашия интерес, да изпълни правилно РВ сесията и да направи съответния анализ на получените от информационното поле данни.

Сесията представлява изпълнение на строга поредица от стъпки, обединени в понятието РВ протокол, които се базират на последователно извличане на вербални и графични данни посредством естествената ни способността ни за възприемане / усещане на информация на подсъзнателно ниво. Протоколът е разделен на сегменти (степени – stages). Курсът е базиран на съчетаване на обяснителни лекции с изпълнението на практически задачи по усвочването на протокола.

Обучителната програма е разделена на три нива/модули даващи пълна възможност на обучаемия да решава всякакви по характер казуси свързани с използването на РВ. Модули 2 и 3 са възможни след като се получи консолидиране на знанията/уменията получени от базисното ниво.

За нуждите на пост-обучението на курсистите е създаден специализиран тренировъчен форум.

Такса за участие: 320 лв.

За информация и записвания: rv.bulgaria@abv.bg

Допълнителна информация:

http://www.irva.org/remote-viewing/definition.html

http://www.parallelreality-bg.com/statii/technical/433–remote-viewing-.html