СИЛВА МЕТОД – УлтраМайнд Систем. Упражнения и техники в АЛФА И ТЕТА ниво за постигане на желани резултати: Варна – 1, 2, 3 Юли 2016

SilvaUltraСилва Метод – УлтраМайнд ЕСП Систем

Работа с АЛФА И ТЕТА ниво на мозъка

Как да използваме АЛФА И ТЕТА ниво на мозъка за постигане на желани резултати.

гр. Варна – 1, 2, 3 Юли 2016 г., гр. Варна, Залата на Клуб-Библиотека "Виделина", ул.”Цар Симеон I” 27, ет.2, ст.6

Работа с АЛФА И ТЕТА ниво на мозъка. Как да използваме АЛФА И ТЕТА ниво за да използваме по голяма част от капацитета на мозъка и да постигнем желани резултати.

Подробна информация и записване в сайта ни: www.SilvaCourses.bg

Целият 55 годишен опит на Хосе Силва, включващ изследванията и практиката на Силва Метод, е вложен в създаването на Силва УлтраМайнд ЕСП Систем.

Силва УлтраМайнд ЕСП Систем включва всички основни упражнения за начинаещи в навлизането в Алфа ниво и навлизане и работа в Тета ниво. Тези упражнения Хосе Силва разработва и усъвършенства още от създаването на Силва Метод. След 32 години работа по Силва Метод Хосе Силва систематизира целия свой труд в Силва УлтраМайнд ЕСП Систем. Този семинар е кулминацията на неговата работа.

В същността си Силва УлтраМайнд ЕСП Систем ни учи как да използваме дясното мозъчно полукълбо, което е източника на творчество, вдъхновение, гениални идеи, интуиция, и безкрайна информация съхранявана в духовното, нефизическо измерение.

Основното свързващо звено, което прави възможно за нас да използваме дясното мозъчно полукълбо е една специална вибрацията на мозъка, която служи като мост между лявото и дясното полукълбо – която е наречена Алфа ниво на мозъчната активност.

Хосе Силва ни учи как да покорим една нова граница – да използваме Подсъзнанието по един съзнателен начин. Работим предимно с групи до 15 човека и за това местата са ограничени. Така можем да обърнем специално внимание на всеки участник и съответно резултатите са по-добри.

Практически Упражнения и Техники

  • Основно Силва Упражнение за Центриране – навлизане в Алфа ниво
  • Практическа работа с Тета ниво
  • Как да използвате Дясното мозъчно полукълбо и дълбоките нива на ума Алфа и Тета за работа с подсъзнанието.
  • Алфа и Тета ниво упражнения за развиване на дясното мозъчно полукълбо и активиране на психични способности (ЕСП) като практическа интуиция.
  • Как да станем по отворени и да забелязваме знаците в нашия живот. Случайностите и съвпаденията придобиват ново значение след семинара
  • Как чрез собствения си ум да коригирате негативни ситуации и преживявания от миналото
  • Субективна комуникация за решаване на проблеми във взаимоотношенията
  • Техники за коригиране на здравословни проблеми и решаване на ситуации от всяка сфера на живота
  • Как да използваме дълбоките нива на Съня (Делта ниво) за намиране на решения разчитайки знаците – „случайностите” получавани обективно във физическия свят
  • Практическа работа по здравни случаи и използване на Психометрия

Подробна информация за същността на семинара е публикувана на сайта http://www.SilvaCourses.bg

Условия на записване и контакт за обратна връзка:

http://www.silvacourses.bg/index.php/component/seminar/

Семинарът се състои от два дена интензивно обучение – 20 часа + 2 часа уводна лекция

(Уводната лекция се провежда в Петък вечер: гр. Варна – 1 Юли от 19:00 до 21:00 часа – Вход свободен с предварителна резервация на тел. 0885 776 459)

гр. Варна

1 Юли, Петък – 19.00 – 21.00  часа

2 Юли, Събота – 09.00 – 19.00 часа

3 Юли, Неделя – 09.00 – 19.00 часа

Освен теория, която е необходима за разбирането на тази нова концепция за живот, по-голяма част от семинара са практически упражнения, където всеки един участник ще се учи чрез личен опит и под напътствията на инструктора.

За контакт:

Милен Михайлов

GSM: +359 885 776 459

Директор Силва УлтраМайнд ЕСП Систем България

www.SilvaCourses.bg

 

_________________

"Нека превърнем Земята в едно по-добро място за живеене"

Хосе Силва