Среща с Сали Пачолок – автор на книгата „А дали не е В12? Епидемия от погрешни диагнози“ – 31 март – Варна

Среща със Сали Пачолок – автор на книгата

"А дали не е В12? Епидемия от погрешни диагнози" във Варна

 

  на 31.03 петък – лекция с лекари, медицински специалисти и широка аудотория във Варна (16-18 часа)

в Медицински колеж Варна

бул. "Цар Освободител" 84, зала 106

регистрация за лекари и  регистрация за граждани

A dali ne e B12

Една уникална книга, която ще ви помогне да разберете повече за витамин B12 и неговото влияние над човешкия организъм. Какво причинява недостига и как да се предпазите от това. 

Ако вие или вашите близки страдате от болест на Алцхаймер, деменция, множествена склероза, аутизъм, депресия, умора, психично заболяване, изоставане в развитието, чести падания, проблеми с паметта и лечението не дава резултат, скритата причина може да е дефицитът на витамин B12. Възможно е да се случи във всяка възраст и липсата на лечение да доведе до трайни и осакатяващи неврологични увреждания, въпреки че терапията е евтина.

Сали Пачолок и Джефри Стюарт, дългогодишни медици от сферата на спешната помощ, представят единствения пълен и авторитетен наръчник за дефицита на B12 – "А дали не е B12?". Настоящото преработено издание, допълнено с най-новите научни изследвания по въпроса, разкрива и дълбоките проблеми в стандартната медицинска практика, и ни съветва как сами да предпазим себе си и близките си от този бич.
 
 
Можете да поръчате книгата ТУК.