ТЕНСЕГРИТИ® НА КАРЛОС КАСТАНЕДА – 26-27 септември 2015 – София


ТЕНСЕГРИТИ® НА КАРЛОС КАСТАНЕДА

Тенсегрити® събитие с Театър на Безкрайността®

“Пречистване и изцеление на родовата ни линия”

26-27 септември 2015 – София, село Лозен

Много от нас живеят с усещането, че светът, който познаваме, е започнал, когато сме се родили, че нищо ценно не е съществувало преди нашето зачатие, че грижите и подкрепата, които сме получили, за да станем такива, каквито сме днес, са несъществени. И че сме сами.

Това не може да бъде по-далече от истината… Защото в действителност, ние всички сме част най-малко от една, ако не и от няколко приемствени линии, а именно – кръвната ни линия, която ни свързва с нашите братя и сестри, родители, баби и дядовци, лели и чичовци, или хората заемащи подобни позиции в живота ни, както и приемствени линии, които не са кръвни, такива като страната и културата, в която живеем и семейството от животни, растения и звезди, към което принадлежим.

В нашата кръвна линия, дълга верига от предци са си предавали такива безценни дарове като решителност, жизненост, отдаденост и мъдрост, както и такива "племенни рани", като предразсъдъци, мнителност и саморазрушителни навици. Дори ако не са ни научили на последните, ние често биваме оставяни сами да ги усвоим, преди да осъзнаем, че сме получили и по-полезни дарове.

Карлос Кастанеда казва, че като живи членове и наследници, на която и да е приемствена линия, наша отговорност е да прибавим към нея възможно най-доброто от себе си – да разберем, ако е възможно, грешките, допуснати в миналото, да ги поправим и да предадем нататък новите прозрения за развитие и растеж!

Целта на това деветчасово Тенсегритити събитие е да отвори често заключената врата към кръвната ни приемствена линия, за да изчистим някои от нашите семейни самосаботиращи черти, а след това от едно медитативно-сънувано пространство да погледнем към нашите най-древни предци – тези, които са се заселили по родните ни земи, ловували са и са "опитомили" земята – от тях ще получим такива благословени дарове като сила, интуиция и усещането, че наистина не сме сами и всъщност никога не сме били, защото те са ни съпътствали и подкрепяли през целия ни живот.

Магическите движения, упражнения по самоизследване, изпълняване на роли в Театъра на Безкрайността® и направлявана медитация също ще бъдат част от това събитие.

Събитието ще се води от Джим Морис, Тенсегрити инструктор от Клиъргрийн с помощта на местни Тенсегрити практикуващи.

* * *

Представяне на събитието:

24 септември, четвъртък 19.00 – 21.00 ч.

София, чайна “Чай във Фабриката”, ул. “Георги Бенковски” 11.

Вход за представянето – свободен.

* * *

Деветчасово Тенсегрити събитие с Джим Морис:

“Пречистване и изцеление на родовата ни линия”

26 септември, събота и 27 септември, неделя

София, село Лозен.

Цена за участие: 180 лева.

* * *

За повече информация и регистрация:

Цвети: +359890203285

Виктор: +359888754343

Явор: tensegritybg@gmail.com

 

http://tensegritybg.wix.com/sofia

http://www.cleargreen.com/workshops/2015-healing-the-lineage

 

 

 

 

Изтегли PDF