Цикъл лекции по КАБАЛА – 29 ноември – Клуб-Библиотека „Виделина“

Клуб-Библиотека "Виделина"

(Варна, бул.„Мария Луиза” 7, ет.2)

тел.: 052 64 89 22; 0876 777 156

Лекции, семинари, курсове, сбирки, представяния на книги и прожекции в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята

 ********************************************

Kabala

Всички говорят, но малцина знаят!

 

всяка сряда от 18.00 ч

в Клуб-Библиотека „Виделина“ се изнася поредица
от 10 лекции за изучаването на  науката Кабала.

Тези, които се включат в обучението, ще получат солидни теоретични и практически знания  за същността на науката Кабала и законите на вселената.

Тези, които проявяват интерес, изучавайки науката Кабала, ще почувстват, че живеят истински.  За тях всеки ден ще се превърне в ново различно усещане, ще разкриват нови и нови закони на мирозданието и взаимовръзки, защото познанието на тези закони и съответствието  ни с тях, дава на човек ключ към съдбата му. Всеки, който желае, ще разкрие  един нов свят в себе си и около себе си.

Съкровищницата на  тази Висша мъдрост до сега е била разкривана само от малцина избрани, но днес мъдростта на Кабала става достояние на целия свят.

Таксата за провеждане на обучението е 5 лв. на лекция, възможно е да бъде променена до  7 лв., в зависимост от броя на присъстващите курсисти.

За допълнителна информация тел.0898 731 112

 

Заповядайте!