Въвеждащ уъркшоп „Заживей дизайна си“ – 24-25/11 – София


 
 
 
 
 
Хюман Дизайн България
 
представя на вашето внимание въвеждащия уъркшоп
 
„Заживей дизайна си“
 
24-25. Ноември
 
водещ: Патрик Фарнсуърт от Англия
международен лицензиран професионален анализатор
и преподавател по Хюман Дизайн
 
Системата Хюман Дизайн придобива все по-голяма популярност у нас и по света, тъй като носи дълбоко и ценно познание, което помага да намерим и да се свържем с уникалната си автентична природа и да открием нашия вътрешен потенциал. Помага ни да разберем как ни влияят другите и как ние им влияем, когато общуваме. Системата открива пред нас важни ключове и начини да прилагаме конкретни практически стратегии за взимане на решения, за комуникация… как да използваме емоционалното си състояние …, интуитивните ни дадености…, които ни позволяват да преминаваме по траекторията на живота с повече автентичност и лекота.
 
Синтезирани в Системата Хюман Дизайн са мъдростта от древните учения: и-дзин, астрология, кабала, ведическото познание за чакрите и съвременни научни достижения.
 
В този въвеждащ уъркшоп заедно ще изследваме личната си графика на Хюман Дизайн, която е ключ към разбирането на себе си на едно по-задълбочено ниво. Когато приложим в ежедневието си познанието за личния си житейски проект, резултатът е съзвучие със себе си, приемане на себе си и откриване на онези неща и хора, които са най-подходящи за нас.
 
Искате ли да живеете по-хармонично?
Да взимате решения без вътрешна борба и страх?
Да се радвате на по-добри взаимоотношения с хората?
 
 
  • Осигурен е превод на български от преводач потопен в материята и терминологията на Хюман Дизайн!
     
  • Желателно е при записване да оставите рожденните си данни (дата, час и място на раждане), за да изработим предварително личната Ви графика, която ще ви е необходимо пособие по време на работата
  • В таксата участие е включен професионален учебник преведен на български език, който е утвърден от Международното училище по Дизайн на човека и e необходимо изискване за участие в курса. Учебникът носи детайлна информация за всичко засегнато в това въвеждащо ниво – цветен с описания, илюстрации и графики с обем над 200 страници.
 
Към детайлната покана >>>
 
 
За информация и записване: Станимира Филипова
0888/211 344
biozona@abv.bg
 
 

 

 
 
Изтегли PDF