„Живот на победител“ – 22 октомври-Пловдив, 5 ноември-Варна, 19 ноември-София

event-cover1

Ако си мислиш, че не играеш игри и това не се отнася за теб… грешиш!

Тази игра всички я играем. Нарича се Живот.

Както всяка друга игра, понякога може да е много забавна. Друг път, не толкова. Може да е страшна, парализираща. Може да ни накара да се усмихваме, да се смеем дори. Да сме тъжни, да плачем.

Може дори да ни накара да не искаме да Играем повече.

И както всяка друга игра, и тази си има "цака".

Какво е нужно, за да победим в Играта на живота?

(Заповядай на "Живот на победител" тази събота в Пловдив, едно уникално събитие, където ще говорим точно на тази тема. Виж повече тук.)

Не е едно или две неща. Като за начало, не се вземай прекалено насериозно. Все пак играеш Игра и колкото и "реално" да изглежда всичко, целта е да се забавляваш. Ако правиш нещо, което не ти носи щастие, спри да го правиш.

Дори само това "златно правило" да следваш, хич няма да сгрешиш.

Знаеш ли кои са най-ценните ти ресурси? Времето и парите. Ако имаш пари и нямаш време, кофти. Ако имаш време, но нямаш пари, пак не си много добре.

Ако правиш нещо, което ти носи щастие, си най-богатият човек в света.

Забелязал съм, че когато забравим, че Играем и се вземем прекалено насериозно, се появява най-големият ни враг – Страхът. Точно заради него се вкарваме в една огромна заблуда – че имаме какво да губим и че има нещо друго, по-важно от това да сме щастливи.

Искам да те поканя на едно наистина неповторимо събитие, в което ще се изправиш срещу Страховете си. И ще ги пребориш, за да живееш като истински Победител в Играта на живота.

Събитието ще се проведе на 22-и октомври в Пловдив. Т.е тази събота. Цената на билета е 39 лв, а незабравимото преживяване и личностното ти израстване… няма да кажем, че са гарантирани, тъй като зависят от теб. Но можеш да прочетеш тук какво казват хората, които са участвали в обученията на Пламен и Ясар и са работили заедно с тях.

Водещи са Ясар Маркос и Пламен Попов. Ясар е предприемач и треньор по личностно развитие, който е променил живота на над 8000 души в Холандия, Израел и България през последните 7 години. Пламен също е предприемач с огромен опит, над 13 развити бизнес проекта зад гърба си, включително и успешен договор за 1 млн лв.

(скоро ще има издание във Варна и София, виж повече тук)

А в момента двама са основатели на най-новото ТВ риалити шоу за предприемачи в България – "Интервюто", което ще се излъчи идното лято. Проект на стойност над 1 000 000 лв.

Те няма да те учат как да живееш. Нито ще твърдят, че са велики и, че трябва да правиш нещата по точно определен начин. Не, те са хора като теб и просто ще ти разкажат как те се справят с проблемите и предизвикателствата. И как успяха да надминат и най-смелите си мечти.

Прочети повече тук.

 

FB2

 

 

 

 

Изтегли PDF