Духовният лечител Никола Стоянчев във Варна, Добрич и Силистра – 30, 31 март

Духовният лечител Никола Стоянчев

Варна, Добрич и Силистра

На 30 март, събота във Варна,
малък арт салон на радио Варна 15
часа

На 31 март, неделя в Добрич,
парк Хотел „Изида” от 12 часа

31 март, неделя в Силистра,
хотел Виена
от 17.30 часа

Телефон за информация
и записване за участие в лечебна сесия:
0887 21 76 48 – Мерал Мехмед

Никола работи вече повече от 28 години и е помогнал на хиляди хора с проблеми от най-различно естество. Той лекува успешно дори невъзможни за традиционната медицина заболявания. Сред излекуваните от него хора има случаи на всевъзможен спектър от болести: тежки форми на шизофрения, отписани от официалната медицина случаи с парези, миоми, безплодие, диабет, високо кръвно налягане, очни, стомашно-чревни заболявания, гинекологични, ендокринни проблеми, заболявания на опорно-двигателния апарат, автоимунни и онкологични заболявания.

  • Журналистите го наричат: ”Чудотвореца от трите планини”, „едно от съвременните проявени чудеса” или „квантовия чудотворец”.
  • Проф. Д-р Връбка Орбецова – „Кръстничката на екстрасенсите” в България и председател на Сдружението на алтернативните лечители в интервю от 2005 г. говори за Никола Стоянчев като „Един от лечителите, които наистина са се доказали. Говоря за хора, с които съм имала контакти, които съм ги проверила в хода на работа.”
  • „За пръв път в рамките на една година от стартирането на проекта се ангажирах с представянето на такава личност, заради изключителните резултати.” – казва известната журналистка София Тзавела в епизод 26, втора част на нейно предаване „Новите досиета”, посветено на лечителя.
  • За излекуваните от него хора Никола е спасител.
  • Никола Стоянчев нарича себе си ДУХОВЕН ЛЕЧИТЕЛ.
    „Посветен съм в най-великата тайна: Същността на всичко е Бог.

Как феноменалният лечител обяснява същността на
Духовната дарба за изцеление?

Възможно ли е човек да бъде лекуван по духовен път? Духовната дарба за изцеление е възможна, казва лечителят, защото човекът и природата имат за същност този който ги е създал – Господ. Това е фундаменталната реалност, която предстои все повече хора да осъзнават съвсем ясно. Не само човек носи някаква искрица божия или някаква частичка от Бога е в нас – вие сте самия Господ, т.е. от А до Я сте изградени от него, носите целия потенциал на света, цялата сила на света и всички възможности да бъдем най-различни са налице. Човек може да бъде всякакъв (в това число и здрав) – при това на мига.

  • „Лечението по духовен път е благоволение на Господ да промени това, което сам е създал и която същност Е., т.е. лечението по Духовен път е съвършено. То не е обременено със степента на човешка компетентност.”
  • „Духовната дарба за изцеление е една от дарбите, с които са надарени хората за изява и обща полза. Духовната дарба за изцеление и фактите на духовното изцеление говорят за нашата божествена същност и за божествената същност на света.”
  • „Лечението по духовен път обхваща винаги всичко, което е патология за човека не защото аз зная всичко, а защото Господ е всичко. Защото създавайки света от себе си, Господ неизбежно е същност на всичко (и болестта, и тъгата, самотата, депресията и безработицата и… всичко), което е създал.”

Възможно е и лечението за друг човек? Идват хора за тежко болни, неподвижни, които не могат да дойдат при мене. Там където работех преди имаше стълби – не може да ги изкачи човек, ако е тежко болен или има двигателни проблеми. Това е, възможно е. Възможно е – лечебницата е целият свят.

Могат ли децата да се лекуват чрез майките? Да. Тъй като майката е най-ангажирания човек към детето си. И татковците сме ангажирани, но майката е нещо по-специално. Ако детето не може да е при мене, идва майката. Аз й казвам, че вечерта ще почувства нещо, което ще й подскаже, че детенцето се лекува. Най-често това са чудеса от рода на миризмите. Започва да мирише нещо, и то осезаемо. И след това се изчиства, изчиства. И майката знае, че детенцето ще се оправи. Така може, и така работя.

Информация за Никола може да намерите тук:

http://nikolastoyanchev.net/

https://www.facebook.com/nstoyanchev?fref=ts

Телефон за информация и записване за участие в лечебна сесия
0887 21 76 48 – Мерал Мехмед