Есенцията на Рейки – курс-основа на любовта и изцелението със Сатджит – 20 април – София

Есенцията на Рейки
Курс-основа на любовта и изцелението
 
Този курс е наречен "Есенцията на Рейки", тъй като се фокусира върху източника на Рейки енергията в най-сбита форма. Така както атомът е в основата на всички физически неща, давайки основата на това нещо да съществува, този курс е предназначен за да изпитат участниците създаването на Рейки и нейните лечебни сили.
 
Курсът-основа "Есенцията на Рейки" е мощна 4-часова работилница, която променя живота и създава основата за разбиране и преживяване на красивата вселенска енергия на Рейки. В тази програма, Сатджит ще ви води в пътешествието към самоизследване, където ще станете лечителя и лекувания едновременно.
 
Цели и ползи от курса:
 
Курсът-основа Есенцията на Рейки е 4-часова процедура, извършвана под формата на уъркшоп, който включва:
 1. Вдъхновяващи и задушевни разговори
 2. Медитации и насочвани прозрения
 3. Процес на настройки и хармонизация
 4. Дейности и упражнения за създаване на път към вътрешия аз
 5. Процеси на самоосъзнаване
 6. Насладете се на същността и ядрото на Рейки енергията
 7. Проектиран да събуди разбирането за любовта и да даде усещането за нейната сила
 8. Пробуждане на процеси на самолечение
 9. Излиза извън ограниченията на ученето на символи и сложни техники, тъй като опростява разбирането за изцелението
 10. Да се превърнеш в есенцията на доброто, любовта и радостта за всички
 11. Създава здрава основа за Ниво 1 на курса Есенцията на Рейки
Този курс разкрива слоевете, които крият диаманта в нас и работи върху отлепването на всеки един от тях, така че всеки един дъх на нашето съществуване да се превърне в лечебно преживяване за нас самите и всички, които са в нашата реалност. Този курс не набляга на символите или сложността на изучаването им, но дава дълбоко пробуждане.
 
По време на 4-часовото пътуване в този уъркшоп ще преминете през четири аспекта със задача, следвана на всяко ниво. Сатджит ще ви води през духовни разговори, 4 медитативни състояния и 4 задачи. В края на този курс-основа ще танцувате във вибрациите на любовта както никога преди, изцелявайки всичко, което идва във вашата реалност.
 
Този курс е уникален и различен. Той е за всички, независимо дали сте правили курс по Рейки или не. Той не е като никой друг курс Рейки. Онези, които са посетили този курс, са имали чудеса не само в техния живот, но и на всички около тях. Можете да прочетете за тези преживявания, като отидете на https://trimatrixhealing.com/what-they-say/
 
За Водещия:
 
Сатджит Аден е Учител от 8-о потекло Рейки, който е на вътрешно пътешествие, за да изпита чистата любов на вечната съзнателна вселена и да разбере силата на любовта, която е божествен дар, съществуващ в сърцевината на всичко, което съществува. С повече от 20 години, неговото пътуване е да направи себе си способен да споделя това знание и мъдрост на великите учители като Майстор Усуи.
 
Сатджит не следва традиционни методи или методологии, но създава пътища към уникални и дълбоки преживявания, от които могат да се възползват хората. Същото се отнася и за този курс. Не очаквайте традиционното обучение на Рейки, но бъдете сигурни, че ще си тръгнете с дълбоко чувство на любов и изцеление.
 
Освен на Рейки, Сатджит е създател и водещ на много курсове, уъркшопове и семинари. Той е квалифициран терапевт, регистриран към професионално регулиращи органи във Великобритания и САЩ. Можете да прочетете повече за Сатджит, като отидете на неговия уебсайт https://trimatrixhealing.com/
 
Кога: Събота – 20-и Април 2019
         10:00 – 14:00  
Регистрация: 09:30
 
Вместимост: Ограничена вместимост (максимум 20 човека)
 
Къде: София,
         бул. Сливница 178, 3-и ет., Олвия Инф
 
Цена: 70 лв.
 
Запазване на място:
Лилия – тел. 0883 380 295 или Руми – тел. 0888 800 711
или пишете на email trimatrixhealingbg@gmail.com