Завръщане към Дарбите – онлайн курс – начало: 25 май 2019

 
Здравейте приключенци!
 
Ние, Gene Keys Bulgaria,  ви каним на едно много лично и мистично пътешествие!
На 25-ти май отново поставяме началото на едно от най-любимите ни пътешествия – онлайн курса “Завръщане към дарбите”, с випуск номер 8, който с предходните си 7 издания, през последните 4 години, ни събра с близо 300 пътешественика, които тръгнаха по Златния път на Ген ключовете заедно с нас!

 

 

“Завръщане към дарбите” е един мистичен път навътре към себе си, по който тръгваме към една заветна цел – да преоткрием безграничния потенциал, заровен в гените ни и да се научим как да проявяваме своя гений в света.

Истината е, че нашият гений е нашата същност. Той е в нещата, които ни се отдават с лекота, в дарбите, с които сме родени. Той е във всичко, което обичате да правите и той никога няма да престане да ви тласка да спрете да го игнорирате и да го последвате съзнателно и отдадено, за да му позволите да трансформира живота ви по начин, който дори не сте и подозирали, че е възможен!

Как ще протече онлайн курсът “Завръщане към дарбите”?

Онлайн курсът се състои от 10 стъпки, с точно определена последователност, която има за цел да надгражда и затвърждава наученото до сега. Всяка стъпка трае 2 седмици, през които държим фокуса си върху определена тема и я прилагаме на практика. Основните теми и въпроси, на които ще търсим отговор в течението на курса са:

1-ва стъпка – Как да забавя темпото, за да чуя своя вътрешен глас?
2-ра стъпка – Как да се науча да оставам отдаден на своите решения?
3-та стъпка – Какъв е моят уникален стил?
4-та стъпка – Как да се справям с предизвикателствата в живота си?
5-та стъпка – Каква е моята роля в света и какво стои в основата на всичките ми действия?
6-та стъпка – Какво ме тласка да се развивам?
7-ма стъпка – Как се справям с промяната и неизвестното в живота си?
8-ма стъпка – От какво зависи моето здраве и жизнена енергия?
9-та стъпка – Как мога да постигна вътрешна стабилност?
10-та стъпка – Какво съм тук да сбъдна в света? Каква е моята цел?

Какво съдържа онлайн курсът “Завръщане към дарбите”?

Индивидуален процес:
Онлайн курсът е създаден така, че да бъде максимално удобен за всеки. Той не се провежда в конкретен ден или час, затова всеки участник сам избира кога има възможност и желание да му отдаде своето внимание, в най-подходяото за него време.

В началото на курса, участниците получават личен профил за достъп до специална онлайн платформа, в която всяка стъпка ще бъде отключвана автоматично в определен ден на всеки 2 седмици. Освен това, материалите за текущата и предходните стъпки ще бъдат достъпни през цялото време и така вие ще можете да определите най-доброто време за себе си, темпо и подход, за да ги усвоите. След приключването на курса, личните ви профили остават активни, за да можете да се връщате към материалите всеки път, когато имате нужда да си ги припомните или желаете да задълбочите своето осъзнаване.

Всяка стъпка съдържа:
– Уебинар за стъпката с водещ Елица Стоичкова
– Писмени материали към стъпката с автори Зорница Симиджийска и Мария Цветкова
– Практически упражнения и задачи

Колективен процес:
–  Виртуално пространство за споделяне, дискусии, въпроси и насоки
–  Две срещи на живо (една в средата на курса и една след неговото приключване)
– Възможност да си имате "другарче" (друг курсист от вашата група, който е проявил същото желание), с което да можете да, обсъждате и споделяте преживявания, осъзнавания и всичко, което ви вълнува в дадения етап от курса.

Защото няма нищо по-ценно от това да споделяме и да се обогатяваме от опита си, особено когато вървим заедно по един толкова мощен трансформиращ път. И точно в такива моменти, подкрепата и разбирането на хората, които преминават през същото, може да бъде повече от безценна. Ние от Gene Keys Bulgaria знаем това и точно поради тази причина, колективният процес е нещо, което адмирираме и горещо препоръчваме.

Специално за групата на курса ще бъде създадено виртуално пространство, предназначено за дискусии, въпроси и обмен на преживявания, в което свободно ще можете да задавате всичките си въпроси, да обсъждате темите на курса помежду си и да получавате насоки от нашия екип, който е минавал многократно по пътя и познава неговите особености в дълбочина. И разбира се, ще имаме възможност да се видим и запознаем на живо, което винаги е повод за празнуване. 🙂

Е, готови ли сте да се завърнете към дарбите си и да се впуснете в едно голямо приключение? 🙂

За повече информация и записване в курса, моля посетете

 
Ако искате да разберете с какво може да са ви полезни като цяло мъдростта на ген ключовете може да прочетете повече по въпроса тук –
http://genekeys-bulgaria.com/praktichesko-prilozhenie-na-gen-klyuchovete/
 
ВАЖНО:
Всеки, който участва в това издание на курса ще има възможност да се включи в един специален Ритрийт, който е посветен на Взаимоотношенията ни. На него ще разглеждаме нашите лични негативни модели, които ни пречат да създаваме пълноценни взаимоотношения и ще се учим как да ги трансформираме в позитивни. Това ще ни даде възможност и свобода да създаваме и поддържаме едни радостни, градивни и хармонични връзки (в интимен, личен и професионален план).
Ритрийтът ще се проведе в края на септември и ще бъде воден от Андрю Фретуел.
 
За контакт:
info@genekeys-bulgaria.com
0889 872 978