Курс по Акашови записи с Ваня Стойчева – 24-25 ноември – Клуб-Библиотека „Виделина“

24 и 25 ноември 

от 10:00 до 18:00

в Клуб-Библиотека "Виделина"

бул. "Мария Луиза" 7, Варна

24 ноември – Първи Ден

1. Увод в Акашовите записи. Само за начинаещи.

2. НОВО! Връзка с грозда от Висши Аспекти и разширяване на правомощията.

По един нов начин – с помощта на много ангели, архангели и Възнесени Учители, ще имаме възможност да се свържем с всички аспекти от висшия ни Аз и да разширим правомощията си за взаимодействие с тях и през тях върху нашите физически структури. Това е и практика на специална активация на коренна чакра и всички жлези.

12:00 – 13:00 Практика с напреднали –  (обедна почивка за начинаещите)

13:00 – 14:00 Практика с начинаещи – (обедна почивка за напредналите)

Връзка с тялото. Чрез Арктурианците и АА Рафаил ще раздвижим тялото и ще докоснем специални зони, през които да активираме комуникацията между фините и плътните структури.

Запознанство с енергиите на Бащата:Майка Бог – пътешествие до Централното Слънце. Създаване на Свещена връзка в Сърцето.

Смесена практика в Акашовите записи. Игри.

25 ноември – Втори Ден

Работа с Господарите на Кармата. Изчистване на болести, травми, импланти, свързани с наранената Духовна сила на човека. Освобождаване от негативни въздействиа до 17 коляно в родовия басейн. Създаване на нови семейни линии за поколения напред. Изчистване през Космическите цветни душове и възстановяване на аурата.

Игри за разпознаване на енергиите.

12:00 – 13:00 Практика за начинаещи – (обедна почивка за напредналите)

13:00 – 14:00 Предизвикателство за напреднали – (обедна почивка за начинаещите)

14.30 НОВО! Акордиране на органите. Чрез Акашовите записи – с помощта на Висшия Аз ще активираме нашето златисто етерно тяло, което съдържа реплика от всички наши органи – в съвършеното им състояние. То е нещо като латентен модел за съвършената ни структура на следващото стъпало от нашата еволюция.

Сега ще имаме възможност чрез фини настройки и камертони, да активираме всяка чакра, с принадлежащите й органи, за да може плътността да съ-звучи с Акаша. Така с всяко послание не сом фината енергия ще трепти някъде извън, а всеки орган ще съ-звучи. Това означава, че всяко послание от Акаша се превръща в прозрение, откровение, изцеление, обновление.

Изпитания на Вярата. Разговор с Бога и Богинята за трудните и конфликтни точки. Всеки ще получи лично послание за следващия етап в живота, както и активация в уменията и способностите, които все още липсват.

Изцелителен сеанс и дишане в Акашовите записи.

Кръгът на Любовта – финална практика, в която всеки ще получи дар от Бога и Богинята.

Водеща – Ваня Стойчева – Музикант, поет, философ, издател, автор на книги, композитор, танцьор, хореограф. Ваня е пътувала като музикант по целия свят, събирайки късчета история, култура, превръщайки се в истински космополит. В средата на живота си става издател и започва усилено да изучава духовността, бързо напредвайки по стъпалата на еволюцията. Тя е майстор в Акашовите записи, дипломирана с най-високо отличие от Атина Санториниу и Петър Няголов. Ваня се занимава усилено с Възнасянето, новите светлинни структури, темите за изобилието в новото време, пламъци-близнаци, активиране на ДНК и всичко най-авангардно за днешния ден.

Тя пътува из цялата страна, преподавайки различни видове практики и курсове с акцент върху Акашовите записи с цел да подпомогне успеха на всеки човек, който да се превърне и в национално достояние.

Ваня провежда и индивидуални сесии в Акашовите записи, които имат за цел да помогнат на човека да разбере по-дълбоко и цялостно мисията и основните теми за разработка в този живот. Една такава сесия включва разговор и сеанс в Акаша с послания и изцеление. Темата или темите се определят от питащия.

Ваня е част от семейството на АА Михаил с множество прераждания в ключови мисии от самото създаване на планетата земя през Лемурия и Атлантида насам.

Курсът е 170 лв., само с предварително записване на тел. 0876 881 448 и превеждане на 40 лв. капаро по Еконт – Мусагеница, бл. 110,
или по банков път –
Име: Ваня Николаева Стойчева, с/ка BG52BPBI79401035537201, основание – капаро Акаши.

www.fariel.bg,

ФБ – Ваня Стойчева

www.Rohanna2012.blogspot.com

Местата са ограничени!