Лечителят Никола Стоянчев във Варна – 8 декември и Добрич – 9 декември

Лечителят Никола Стоянчев във Варна и Добрич
 
Варна8 декември, събота в голямата зала
 на „Радио Варна“ от 16.00 ч.
 
Добрич, 9 декември, неделя в парк Хотел „Изида”
от 12.00 ч.
 
Телефон за информация и записване за участие в лечебна сесия
0887 21 76 48 – Мерал Мехмед
 
 
Никола работи вече повече от 27 години и е помогнал на хиляди хора с проблеми от най-различно естество. Той лекува успешно дори невъзможни за традиционната медицина заболявания. Сред излекуваните от него хора има случаи на всевъзможен спектър от  болести: тежки форми на шизофрения, отписани от официалната медицина случаи с парези, миоми, безплодие, диабет, високо кръвно налягане, очни, стомашно-чревни заболявания, гинекологични, ендокринни проблеми, заболявания на опорно-двигателния апарат, автоимунни  и онкологични заболявания.
 • Журналистите го наричат: ”Чудотвореца от трите планини”, „едно от съвременните проявени чудеса” или „квантовия чудотворец”.
 • Проф. Д-р Връбка Орбецова – „Кръстничката на екстрасенсите” в България и председател на Сдружението на алтернативните лечители в интервю от 2005 г. говори за Никола Стоянчев като „Един от лечителите, които наистина са се доказали. Говоря за хора, с които съм имала контакти, които съм ги проверила в хода на работа.”
 •  „За пръв път в рамките на една година от стартирането на проекта се ангажирах с представянето на такава личност, заради изключителните резултати.” – казва известната журналистка София Тзавела  в епизод 26, втора част на нейно предаване  „Новите досиета”, посветено на лечителя.
 • За излекуваните от него хора Никола е спасител.
 • Никола Стоянчев нарича себе си ДУХОВЕН ЛЕЧИТЕЛ. 
  „Посветен съм в най-великата тайна: Същността на всичко е Бог.
Как феноменалният лечител обяснява същността на 
Духовната дарба за изцеление?
 • Възможно ли е човек да бъде лекуван по духовен път? Духовната дарба за изцеление е възможна, казва лечителят, защото човекът и природата имат за същност този който ги е създал – Господ. Това е фундаменталната реалност, която предстои все повече хора да осъзнават съвсем ясно. Не само човек носи някаква искрица божия или някаква частичка от Бога е в нас – вие сте самия Господ, т.е. от А до Я сте изградени от него, носите целия потенциал на света, цялата сила на света и всички възможности да бъдем най-различни са налице.  Човек може да бъде всякакъв (в това число и здрав) – при това на мига.
 • „Лечението по духовен път е благоволение на Господ да промени това, което сам е създал и която същност Е., т.е. лечението по Духовен път е съвършено.  То не е обременено със степента на човешка компетентност.”
 • „Духовната дарба за изцеление  е една от дарбите, с които са надарени хората за изява и обща полза. Духовната дарба за изцеление и фактите на духовното изцеление говорят за нашата божествена същност и за божествената същност на света.”
 • „Лечението по духовен път обхваща винаги всичко, което е патология за човека не защото аз зная всичко, а защото Господ е всичко. Защото създавайки света от себе си,  Господ неизбежно е същност на всичко (и болестта, и тъгата, самотата, депресията  и безработицата и… всичко), което е създал.”
 •  
Възможно ли е лечението за друг човек? Идват хора за тежко болни, неподвижни, които не могат да дойдат при мене. Там където работех преди имаше стълби – не може да ги изкачи човек, ако е тежко болен  или има двигателни проблеми. Това е, възможно е. Възможно е – лечебницата е целият свят.
 
Могат ли децата да се лекуват чрез майките? Да. Тъй като майката е най-ангажирания човек към детето си. И татковците сме ангажирани, но майката е нещо по-специално. Ако детето не може да е при мене, идва майката. Аз й казвам, че вечерта ще почувства нещо, което ще й подскаже, че детенцето се лекува. Най-често това са чудеса от рода на миризмите. Започва да мирише нещо и то осезаемо. И след това се изчиства, изчиства. И майката знае, че детенцето ще се оправи. Така може и така работя.
 
Информация за Никола може да намерите тук:
 
Телефон за информация и записване за участие в лечебна сесия
0887 21 76 48 – Мерал Мехмед