Остават само 3 свободни места за обучение по Access Bars® – 13 юли – София

 

 

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

 

Access Bars®

 

 

ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ

 

и

 

ИНСТИТУТ ПО ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ

 

организират
 

Сертификационнo обучениe

по

 

Access Bars®

 

 

13 Юли 2019 г.

гр. София

 

ЗА МОМЕНТА ИМА ОСТАНАЛИ 3 СВОБОДНИ МЕСТА В ТРЕНИНГ ГРУПАТА

Последният срок за записване за обучението е 13-ти Май 2019 г.

 

Обучението е предназначено както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално в помагащите професии.

Участниците  в обучението ще получат официалния сертификат за Access Bars® фасилитатор
 

Към обучението има преведено на български печатно ръководство.

Осигурен е превод на български език по време на обучението.

 

Водещ – Корнелия Мюлер

 

Корнелия Мюлер е психотерапевт с 25 годишен опит. Тя е преминала през обучения в голям брой школи и методи, в това число – Гещалт терапия, Травма терапия, Структурни констелации, Алфа синхронизация, Възстановяване на връзката, Терапия на вътрешното дете и др. През последните години тя се посвещава основно на работата си с преподаването на Access Bars® и Oneness Blessing, тъй като открива в тези два метода инструментите, с които успява да постигне най-добрите резултати при работата си с клиенти.

 

Понастоящем Корнелия провежда обучение в тези два метода в Германия, Австрия, Швейцария, Чехия и други страни, където е обучила голям брой фасилитатори в тези методи.  Нейното призвание е да придружава хората и да им помага по пътя им към едно разширено съзнание, което да ги доведе до един по-удовлетворяващ, по-красив и по-спокоен живот.

Access Bars®
 

Какво представлява метода “Аксес Барс®” (Access Bars®)?

“Аксес Барс®” (Access Bars®) е метод, който е създаден от Гари Дъглас в началото на 90-те години на XX век. Базовата същност на метода се състои в третирането на 32 енергийни точки, които се намират в областта на главата и които са свързани с различни аспекти на човешкия живот. По време на една сесия “Аксес Барс®” (Access Bars®) фасилитаторът докосва нежно тези точки, в определена последователност, с цел да се освободи електромагнитния заряд, свързан с определени мисли, вярвания, идеи и нагласи, които се явяват ограничаващи за съответната област от живота на конкретния човек и които му пречат да разгърне цялостния си потенциал.

 

Методът “Аксес Барс®” (Access Bars®) не е просто нов метод за работа с тялото. Независимо дали вече сте опитали всичко от алтернативните методи или пък досега не сте имали досег с нито един такъв метод, в това обучение всеки ще открие нещо ново и полезно за себе си.

 

“Аксес Барс®” (Access Bars®) ни предоставя една различна гледна точка за живота, като ни позволява да променим всичко онова, което не сме успели да променим досега и да създадем всичко онова, което сме желали да създадем в живота си, като прави това по един различен начин, в сравнение с всички познати методи и го прави с една голяма лекота.

 

В рамките на обучението по “Аксес Барс®” (Access Bars®) всеки участник ще получи две сесии и ще направи две сесии на друг участник. Ръководството, което ще получите ще ви е от помощ да усвоите протоколите за работа с “Аксес Барс®” (Access Bars®), в това число и да научите 32-те енергийни точки, които се намират в областта на главата, а също така да усвоите правилната позиция на ръцете, както и останалите „инструменти“ на метода “Аксес Барс®” (Access Bars®).

 

Понастоящем “Аксес Барс®” (Access Bars®) се практикува в повече от 170 страни по света. Този метод се прилага в голям брой области, в това число от психотерапевти в рамките на психологическата помощ, която те оказват на клиентите си, а така също и от учители, мениджъри, треньори, социални работници, лекари и хора на изкуството, като инструмент с чиято помощ се подпомага разгръщането на пълния потенциал на учениците в училищата, на служителите в дадена фирма, на професионалните атлети и т.н.

 

През последните 25 години стотици хиляди хора имаха възможност да преживеят, с помощта на “Аксес Барс®” (Access Bars®), онова, което обичайно хората наричат „чудеса“, но до което можем да имаме достъп, ако прилагаме в живота си инструментите на “Аксес Барс®” (Access Bars®).  

 

Готови ли сте да разширите нивото на избора и възможностите, които са на ваше разположение?

 

Как работи “Аксес Барс®” (Access Bars®)?

При “Аксес Барс®” (Access Bars®) се третират 32 енергийни точки, които се намират в областта на главата и които са свързани с различни аспекти на живота. Съществуват точки, свързани с изцелението, с тялото, с контрола, с осъзнатостта, с креативността, със силата, с парите, със секса и т.н. Докосвайки и работейки с тази точки по специфичен начин ние изчистваме и освобождаваме енергията, заключена в съответната област или аспект от живот ни и енергията потича свободно, като това освобождава пълния ни потенциал, който може вече да ни е на разположение.

 

„Инструментите“, които се използват в “Аксес Барс®” (Access Bars®) са създадени така, че да бъдат практични и ефективни. Колкото повече използваме тези инструменти, в съчетание с нашата осъзнатост, толкова по-лесно ще се случва промяната и толкова повече промени ще можем да постигнем във всички области на живота си.

 

“Аксес Барс®” (Access Bars®) ни е от помощ да внесем светлина в онези области от живота си, които при повечето хора са „заметени под килима“, като ни показва кои части от съзнанието си сме орязали, орязвайки по този начин и значими ресурси от цялостния си капацитет, навлизайки по този начин в един режим на оцеляване, при който се стремим да не изгубим нещо и да спечелим колкото се може повече, живеейки в състояние на постоянна отделеност, отхвърляне, критицизъм и осъждане.  

 

“Аксес Барс®” (Access Bars®) постига това, осигурявайки ни простички, но практични инструменти, които да са ни от помощ да променим онези области на битието си, в които нещата не вървят добре – (взаимоотношения, работа, бизнес, финанси, родителство и т.н.). Този метод ни е от помощ също и за да помогнем на тялото си да се освободи от натрупалата се „утайка“ от стрес и напрежение.

Тогава, когато тялото ни е вече способно да се освободи от всичко това и когато с помощта на “Аксес Барс®” (Access Bars®) навлезем в онова състояние на съществуване, при което можем да сме свързани с единното Съзнание, отвъд мислите и емоциите, ние ставаме свободни да бъдем това, което наистина сме, а не това, което сме се престрували, че сме. Тогава започва да се наблюдава една лекота във всички аспекти от живота ни, а промяната става по-лесна и се превръща в начин на съществуване. Започваме да се променяме в посока от това да бъдем под влияние на обстоятелствата към това да създаваме и генерираме живот, който работи за нас, а не срещу нас. Тогава животът става това, което аз бих искал да избера. Какво бих искал да създам? Какво друго, което никога не съм си представял, е възможно?

 

Как протича една сесия?

Онова, което хората най-често споделят, за това, което усещат по време на “Аксес Барс®” (Access Bars®) сесия, е усещането за пълна релаксация и дори много хора споделят, че са заспали въпреки заобикалящата ги шумна среда. Някои хора споделят за картини, които се появяват в ума им, а други споделят за усещания в тялото като жужене, гъделичкане, топлина, изтръпване и мравучкане.

 

Спомняте ли си последния момент в живота си, в който сте се чувствали напълно отпуснати и обгрижени?  Отдавна ли беше това и много отдалечен назад във времето ли е този момент, ако въобще е имало такъв, момента в който сте се оставили да получите доброжелателност и изцеление в отсъствието на всякакъв вид оценка или осъждане?

 

 

Повече информация за метода  Access Bars®, както и за предстоящия тренинг, можете да намерите, като кликнете върху следващите линкове:

 

   //     –    1    –     //    –   2   –     //    –   3   –      //     –   4   –     //

 

Ако желаете да вземете участие в предстоящия тренинг, можете да се свържете с нас за повече подробности относно таксата, сроковете за внасяне, отстъпките и т.н., на посочения  имейл адрес integral.institutebg@gmail.com

Сърдечни поздрави

Екипът на ИИР

www.integral-bg.eu