Подсъзнателни Албуми – ПОДАРЪК от Уникал Онлайн Институт!

ПОДСЪЗНАТЕЛНИ АЛБУМИ – ОТ УНИКАЛ МОДЕЛ КЪМ ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА

С БЕЗПЛАТНО ВКЛЮЧЕН ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ!
 

УНИКАЛ ОНЛАЙН ИНСТИТУТ кани всички заинтересовани от темите за подобряване на мисловния, емоционален или поведенчески аспект от живота си и за постигане на траен  успех в посока към мечтите си-бързо, лесно и без усилия, да се запознаят със аудио системата ни за сублиминални (подсъзнателни) позитивни утвърждения.
 

I. ПОДСЪЗНАТЕЛНИ/СУБЛИМИНАЛНИ АУДИО АЛБУМИ

КАКВО СА И С КАКВО НИ ПОМАГАТ СУБЛИМИНАЛНИТЕ УТВЪРЖДЕНИЯ (СУ)

Сублиминалните утвърждения са познати в западният свят и като форма на Шепотна само-терапия. Това е аудио система използваща сублиминални или подсъзнателно въздействащи положителни утвърждения, с която можем да променим не само навиците и поведенията си, но и вярванията си, негативните мисли в главата си, негативните думи, които използваме във вътрешният си диалог, ментални прегради и саботиращи промяната и успеха ни убеждения, ограничителните послания на вътрешния ни критик, както и заплахите на съзнателния ни ум. Всичко това е възможно поради уникалната способност на тази шепотна само-терапия да прониква директно в подсъзнанието ни, от където единствено са възможни дълбоките и трайни промени.

Сублиминалните записи с утвърждения  ни помагат за няколко минути дневно, без да отнемат време – бързо, лесно и ефективно да допринесат за трайни промени в мисленето, емоциите и поведението, включително и в навиците в 6-те аспекта на УНИКАЛ Модела ни:  – духовен, интелектуален, социален, професионален, емоционален и физически аспекти, за които ще научите по-долу посредством УНИКАЛ Модела създаден от д-р  Елисавета Павлова, която е основател и управляваща UNIKAL Online Institute.
Вижте повече за нея ТУК!

СУ ПРЕДОСТАВЯТ НЕВЕРОЯТНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ!

Всеки сублиминален запис изпраща хиляди позитивни утвърждения директно до вашето подсъзнание. Това ви помага да промените моделите си на мислене до най-дълбоко ниво.

Хубавото на сублиминалните mp3 е че при избор на „тихите записи“ не е нужда да отделяте изобщо никакво време, а за другите mp3 са нужни само няколко минути през деня, за да ги чуете. Просто натиснете бутона “Play” и ги оставете да се повтарят на заден план докато вършите всичко останало или докато релаксирате!

Можете да слушате сублиминалните mp3 докато си проверявате Фейсбук акаунта, чистите къщата,  пътувате до работа, тренирате във фитнеса, докато сте на работа и дори докато спите – а вашият сублиминален аудио запис през това време ще ви помага да препрограмирате начина си на мислене, за да постигнете успех.

В този въвеждащо-информационен етап на представяне на сублиминалните аудио записи (СУ mp3), имате възможността да получите един безплатен аудио албум – подарък от нас „Против стрес и тревоги, само защото сте проявили интерес.
За целта е нужно да попълните и ни изпратите ТОЗИ КРАТЪК ФОРМУЛЯР.

Заповядайте да разгледате и другите ни подсъзнателни аудио албуми, 3 формата и пакети, които можете да поръчате с 20% до 30 % отстъпка най-късно до 20 Декември. 
Вижте повече за 3-те Формата СУ ТУК!

 

II. УЕЛНЕС Развитие чрез УНИКАЛ Модела

Философията на UNIKAL Online Institute е уникално сливане от тази на Асоциация УНИКАЛ и от WELLNESS МОДЕЛЪТ в класическият му вид с 6 аспекта.

Полученият резултат е  УНИКАЛ Модел създаден от д-р Елисавета Павлова, който отговаря изцяло на нашата интегрална философия съчетаваща уникално неразривната свързаност на 3-те основни аспекти: тяло, душа и разум в уникалната човешка същност, разпределени според УEЛНЕС модела в 6-те – духовен, интелектуален, социален, професионален, емоционален и физически аспекти – всеки от които е линк, водещ към категориите, в които предлагаме нашите mp3 аудио записи със сублиминални СУ (подсъзнателни) позитивни утвърждения:

У – НИКАЛНИ УМЕНИЯ И СПОСОБНОСТИ – ПРОФЕСИОНАЛЕН АСПЕКТ

Н – АТУРАЛНИ ТЯЛО, ДВИЖЕНИЕ И ХРАНЕНЕ – ФИЗИЧЕСКИ АСПЕКТ

И – НТЕЛЕКТУАЛНИ / УМСТВЕНИ УМЕНИЯ – ИНТЕЛЕКТУАЛЕН АСПЕКТ

К – УЛТУРА И СОЦИАЛНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ – СОЦИАЛЕН АСПЕКТ

А – ВТЕНТИЧНА / ДЪЛБОКА ЧОВЕШКА СЪЩНОСТ – ДУХОВЕН АСПЕКТ

Л – ИЧНОСТНА ЕМОЦИОНАЛНА СФЕРА – ЕМОЦИОНАЛЕН АСПЕКТ

 

III. ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ

ПОКАНА ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ

От името на екипa на UNIKAL Online Institute бихме искали да ви поканим да се присъедините към една, две, или и трите ни партньорски мрежи, за които ще научите по-долу.

3 КАТЕГОРИИ ПАРТНЬОРСТВА КЪМ УНИКАЛ ОНЛАЙН ИНСТИТУТ

От името на екипa на UNIKAL Online Institute и включените Академия „Емоции и Хранене“ и Асоциация УНИКАЛ, бихме искали да ви поканим да разгледате 3 възможни опции да станете наши партньори, като Академия, Уелнес развитие или Асоциация професионални партньор.
Вижте 3-те категории ТУК!

 

ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ И КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

Като партньори получавате четворна успешност посредством уникалната възможност за вас:

1. За допълнителен доход под формата на комисионна в размер на 30% – и то директно;

2.  Да инвестирате  в собственото си здраве и УЕЛНЕС развитие с 30% отстъпка;

3. Да си възвърнете стари или прекъснали клиенти с нови финансови постъпления за вас;

4. Да получите  допълнителна възможност за професионално развитие с 90 лв. отстъпки.

Вижте повече относно поканата ни за включване в партньорска мрежа и ползите за вас ТУК!

При сериозен интерес и мотивация за сътрудничество, моля попълнете ТОЗИ ФОРМУЛЯР за включване в партньорската ни  мрежа.
 

За повече информация по темата и как да си поръчате сублиминални аудиота по ваш избор, можете да посетите сайта на
UNIKAL ONLINE INSTITUTE:
https://unikalonlineinstitut.com/

При други запитвания относно СУ, изпратете имейл до: student.unikal@gmail.com