Предложение от ИВАН ПЕТЪРНИШКИ за ГРУПА по Техника за Емоционална Свобода (ТЕС) – споделете мнението си онлайн!

Здравейте, приятели!

Както вероятно знаете, през 2006 година внесох и популяризирах Техниките за Емоционална Свобода (ТЕС) в България. Оттогава минаха 12 години. Книгата ми за ТЕС претърпя 3 промени и няколко тиража. Сега ТЕС е широко известна. Много хора знаят за нея и са я прилагали успешно за какви ли не здравословни и личностни проблеми.

Това, което установих през тези години на провеждане на семинари и работа с хора е, че огромна част от хората, които вървят по пътя на личностно развитие не са постоянни в приложението на техниките и подходите, които научават на различните семинари, които посещават. Те започват да прилагат наученото за няколко дни или седмици и после намират ред причини и извинения да прекратят работата върху себе си с даден подход.

Минава време и понеже нямат желаните резултати, те тръгват да търсят нови начини за справяне с проблемите си и се записват на нов семинар, с нова техника или метод, чрез които се надяват мигновено да се променят, излекуват и заживеят в хармония и душевен мир. Това отново не се случва и този порочен кръг на вечно търсене, изучаване и неудовлетвореност се затваря, завърта ги и те се превръщат в колекционери на сертификати, които много са научили, но чието житие и битие продължава да не ги удовлетворява.

А решението е просто – упорита, редовна, ежедневна работа върху себе си за постигане на дадена цел.

Макар и просто това решение не е лесно. Защото мотивацията за него се губи много бързо, когато човек работи сам и няма подкрепата на сродно мислещи приятели и роднини.

Силното въодушевление и мотивация обикновено изчезват в рамките на няколко дни след всеки посетен семинар. Както казва старата българска поговорка – „Всяко чудо за три дни.”

Поради тази причина реших да създам
ГРУПА ЗА ЕЖЕСЕДМИЧНИ ПРАКТИКИ НА ТЕХНИКИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА – „INSIDE-OUT”

На практиките ще се прилагат различни прости, лесни и изключително ефективни техники за освобождаване от саботиращи емоции, убеждения и подсъзнателни модели на поведение. Ще се създаде група от хора, които работят заедно в една посока, подкрепят се и се стимулират взаимно по пътя на личностното си развитие. Практиките ще са насочени към промяна в убежденията, самочувствието и светогледа на всеки участник, с цел постигане на успех във всяка една сфера от живота.

Всеки в групата ще има възможността да разкрие на останалите част от собствената си матрица и така ще им помага да получат надежда, вяра, мъдрост и прозрения, които да им помагат да живеят все по-добре. А енергията на групата и атмосферата на приемане, разбирателство, любов и взаимопомощ ще усилят многократно ефекта от работата и скоростта на постигане на резултати от всеки участник.

Групата ще се събира на живо във Варна веднъж седмично, като участници от други градове ще могат да се включват в дискусиите и работата по интернет.

Такива групи се организират отдавна в чужбина и са доказали високата си ефективност.

Доколкото ми е известно, това ще е първата група от този род, която се създава у нас.

Ако тази идея ти допада и би желал да се включиш в такава група, заяви интерес тук, попълвайки тази кратка форма!

Благодаря ти!

 По-здрави и успешни!

Иван Петърнишки