Семинар Енергийно Преподравняване на Духовния Гръбнак със Сатджит – 21 април – София

 
Енергийно Преподравняване на Духовния Гръбнак
Един Семинар на Чудеса
 
Този семинар е за връзката между физическия гръбнак и Сребърната Нишка, която ни свързва с вечната съзнателна вселена. На Санскрит тази нишка се нарича „Сутратма” – нишката на душата. Тя е спомената в библейските писания, в древната литература от Индия и за нея се говори в много други култури още от древността. Хората са успявали за кратко да я зърнат по време на своя духовен напредък и човешки опит. Тази нишка е каналът, който осигурява жизнената сила и действа като път за комуникация между чистите висши сфери като водеща сила към по-висшите човешки преживявания.
 
Цели и ползи от семинара:
 1. Да разберем силата на духовния и физическия гръбнак
 2. Да ​​разберем важността на духовния и физическия гръбнак за здравословен живот
 3. Значението на здрав физически гръбначен мозък
 4. Ролята на енергийния гръбнак или Сребърната нишка за нашето благосъстояние
 5. Да научим прости техники за здравословен гръбначен стълб
 6. Тези техники помагат за постигане на вътрешен мир, хармонизират нервната система и осигуряват баланс в хормоналната система. И оттам, добре функционираща ендокринна система
 7. Също така ще подпомогне за здрава структурна система на тялото, която ще доведе до здрава кръвоносна и нервна система
 8. Да научим прости техники за пробуден духовен гръбнак
 9. Да научим и преживеем божествената връзка между физическия и духовния гръбнак
 10. Да се свържем с чист вътрешен свят, изпълнен с всичката доброта на здравето, щастието и изобилието
 11. Да изпитаме чистото си присъствие АЗ СЪМ
 12. Да усетим съзнателните същества от чиста светлина, възнесени майстори и учители, нашите водачи и светлината на чистото вечно съзнание
 13. Да се насладим на тишината на любовта, в която ще намерите чудеса на цялата доброта не само за себе си, но и за хората във вашата реалност
 14. Да се насладим на нова положителна и дълбока реалност в живота си
В този семинар, Сатджит ще разкрие мистерията на сребърната нишка и ще сподели тайната на връзката й с физическия гръбнак. Той ще демонстрира значението на здравия физически гръбначен стълб и връзките със сребърната нишка, което е ключът към портала, в който е пътя към доброто в живота ни.
 
Саджит ще сподели знанията, мъдростта и прозренията си чрез разговори по време на семинара, ръководен от по-висшите сфери на чисто съзнание. Той ще демонстрира прости, но мощни упражнения, основани на йогически принципи, с помощта на една чиста и талантлива душа, за здрав физически гръбнак и ще води групови дейности за преподравняване на физическото тяло, ума и душата.
 
Това, което наричаме живот е дар и чудо, което чака да бъде преживяно в своята красота от всички. Семинарът ще пробуди участниците до дълбоки лични преживявания и осъзнавания, които ще доведат до здравословен начин на живот, заобиколен от щастие и изобилие на цялата доброта в живота им.
 
Отворете вратата към божественото ви АЗ, където ще изпитате вашето “АЗ СЪМ” присъствие, заобиколени от красивите съзнателни същества на светлината и възнесените Учители, и към портала на океана на любовта на вечното божествено съзнание. Подаръците, които ще последват, ще бъдат изпълнени с радости на здравето, богатството и щастието!
 
За Сатджит
Сатджит има една уникална благословия – да внася положителна промяна в живота на хората. Те го наричат с любов "Алхимикът на промяната".
Сатджит е интуитивен, грижовен и квалифициран терапевт, специализиран в различни начини на естествени лечебни процеси. Той е член и регистриран терапевт към престижни органи във Англия и САЩ, като Международната федерация на Холистичните Терапевти (FHT UK), член на Американската асоциация по Невро-Лингвистично програмиране AUNLP, регистриран терапевт към Съвета на Бромли Англия. Той е обучен и квалифициран с диплома по Човешка Анатомия и Физиология от Англия и притежава призната терапевтична квалификация, която е високо ценена в цял свят.
Роден и израснал в Индия, Сатджит сега живее в Англия. Пътува из целия свят, за да прави физически и енергийно балансиращи сесии, семинари, работилници и сесии-послания за Целта на Живота. Сатджит споделя житейския си опит, за да инициира дълбоки положителни промени във всеки човек, които  допринасят за укрепването на всички нива на личността.
Хората от всички сфери на живота и възрастови групи са намерили живото-променящи ползи от работата му, тъй като те са видяли дълбоки промени не само в тяхното здравословно положение, но и в живота си като цяло. Тези, които са преживели лечебните сесии на Сатджит, с обич го наричат "Докторът с лекуващите ръце", въпреки че Сатджит никога не се обявява за лекар. Той смята себе си за катализатор, който инициира холистично благополучие в индивида и винаги ръководи хората да следват съветите на медицинските специалисти, където е необходимо.

 

 

Можете да прочетете повече за Сатджит, като отидете на https://trimatrixhealing.com/what-they-say

Елате и се пробудете за чудото на промяната, което сте!
 
Кога: Неделя – 21-и Април 2019
         10:00 – 16:00
Регистрирация: 09:30
 
Вместимост: Ограничена вместимост (максимум 20 човека)
 
Къде: София, бул. Сливница 178, 3ти ет., Олвия Инф
 
Цена: 110 лв.
 
Запазване на място:
Лилия тел. 0883 380 295 или Руми тел. 0888 800 711
или пишете на email trimatrixhealingbg@gmail.com