Семинар за млади лидери LIFE – 30 август – 1 септ – Бургас

Семинар за млади лидери LIFE
Лидери, вървящи Пътя

Защо да присъстваме на семинарите LIFE

Младите хора са бъдещите родители и лидери. В училище ни учат на знания и умения, които след това би трябвало да ни помагат по житейския път. Но в истинския живот се оказва, че 90% от завършилите университет след това не работят по собствената си специалност. Подготвени ли сме наистина за живота, който ни предстои? Можем ли да го изживеем пълноценно и да сме удовлетворени от постиженията си? Как да постигнем финансова независимост и свобода на времето, като същевременно не се налага да жертваме здравето си и връзките в семейството?

В семинарите LIFE се стремим да покажем на младежите една възможност как да развият пълния си потенциал в живота, как да постигнат успех, щастие и баланс. Опитът показва, че за това не е достатъчно само правилното знание на теория, нужни са и правилните действия. Нужна ни е и правилната енергия – енергия на изобилие, здраве и хармонични отношения! А ако сте родители, смятате ли, че децата ви имат нужда от това?


Какво научихте за себе си по време на семинара?

„Научих, че имам силата да се справям с трудностите и да се радвам и оценявам всичко около себе си, да вярвам в себе си и да бъда изпълнена с топли чувства и увереност.“


Какво представлява семинарът LIFE

Семинарът протича в три последователни дни. През това време участниците ще се запознаят с теорията от учението на Гуру Йоги Тан и методите за нейното прилагане на практика. Също така ще практикуват медитации и енергийни упражнения, за да могат да развият и енергията, необходима за младия успешен лидер и родител.

Обучението се предава чрез истории и преживелищни дейности – ролеви игри, упражнения, работа в екип. Така участниците могат да получат учението на много по-дълбоко и практическо ниво. Всички дейности в семинара са планирани и насочени така, че да допринесат директно за постигане на практически резултат в живота и личностна трансформация.

Какво се стремим да постигнем в семинарите

Според нас успехът в света и семейното щастие трябва да бъдат постигнати заедно и да бъдат в баланс. Добрите отношение в света с нашите приятели, партньори и учители започват от добрата семейна среда. Затова в семинарите LIFE се стремим да развием тези семейни ценности, които са основа за поддържане на хармония и щастие в семейството. Когато имаме това, за нас е лесно да сме успешни в света и като лидери да помогнем на други хора да имат същото щастие и успех, независимо дали имаме собствен бизнес или развиваме професионална кариера. Според нас полагането на добра основа е изключително важно за постигане на стабилни и дълготрайни успех и щастие, вместо само краткосрочни и преходни постижения. Затова житейските цели на LIFE са дългосрочни и дълбоко значими:

 • Финансова независимост и свобода на 60-годишна възраст;
 • Запазване на добро здраве на 70-годишна възраст;
 • Поддържане на добри отношения с членовете на семейството, деца, внуци и по-млади приятели на 80-годишна възраст;
 • Дълголетие. Без съжаление за преживения живот и без страх от смъртта на 90-годишна възраст.

Какво различава семинарите LIFE от други семинари за млади лидери

LIFE България е част от международната програма LIFE. Нейният основател е Гуру Йоги Тан.

Гуру Йоги Тан е роден в Малайзия и от ранна възраст в него се появява стремеж към духовно развитие. По време на духовния си път учи в Тибет, Бутан, Непал и Индия. След постигане на духовна реализация, той се отдава на разпространяване на учението за Истината в полза на другите. Основните му дейности са насочени към изграждане на добродетелни и семейни ценности за постигане на мир и трайно щастие. Гуру преподава мъдростта за Истината чрез учението за Светлина, Мир, Любов. През 2010 година Гуру за първи път посещава България и остава впечатлен от енергията и красотата на страната ни. Скоро в него се проявява стремеж да допринесе за благото на държавата и хората в нея. През последните няколко години Гуру Йоги Тан се фокусира върху обучение на млади хора от Малайзия, Индонезия и България с цел те да се развият като бъдещи добри родители и успешни лидери в света.

Семинарите LIFE са уникални със своите енергийни практики и медитации. Гуру ни учи, че всичко е въпрос на енергия и чрез създаване на подходящата енергия и вибрация можем да постигнем успех, здраве и хармония в живота си.

Уникално за LIFE е и учението Светлина, Мир, Любов. За да създадем правилната енергия, трябва да имаме и съответните подходящи действия. Участниците в семинара ще научат как да прилагат правилни и силни действия за постигане на краткосрочни и дългосрочни цели.

Практикуването на медитация ни помага да развием силата на ума си, което също е от изключително важно значение за реализиране на нашите цели и идеи. Успешният лидер трябва да има добър фокус, силен и непоколебим ум, проницателност и предвидливост, спокойствие във всички ситуации.

По пътя към успеха има много препятствия, ограничения и страхове. За да преодолеем всичко това и да развием пълния си потенциал, имаме нужда и от силата на мъдростта. Тя ще ни помогне да разширим мирогледа си, да разберем живота по-добре и да се свържем с енергията и свободата на Светлина, Мир, Любов.

Медитации и енергийни практики

Погледнете навътре, открийте собствената си свобода, сила и любов!

В семинарите LIFE специално внимание се обръща на практикуването на медитация. Участниците ще имат възможност да получат медитацията Светлина, Мир, Любов, методи за програмиране на ума и използване на енергията на кристали и други практики, необходими за изграждане на успешен и целенасочен лидер.

Отзиви от участници

 • Какво научихте за себе си по време на семинара?
  – Научих, че имам силата да се справям с трудностите и да се радвам и оценявам всичко около себе си, да вярвам в себе си и да бъда изпълнена с топли чувства и увереност.
  – По принцип аз съм малко импулсивен човек. Този семинар ми показа, че стига да успея да приложа тройното „L“ мога да постигна много повече. Нужно е търпение, светлина, жизненост и разбиране – Любов.
  – Как да владея емоциите си, да се контролирам и как да бъда по-добър човек.
 • Наученото помогна ли ви да получите яснота за вашите желания и цели в живота?
  Определено да. Този семинар наистина ми даде нужното за да разбера как да подобря себе си и може би средата ми на живот. Имам по-голяма яснота за нещата.
  Определено се чувствам по-сигурен в себе си.
  – Научи ме как най-ефикасно да постигна поставените си цели и да постигна това, което искам.
 • Как би ви помогнало наученото тук в ежедневието?
  – Ние вече сме едни млади „гаруди“. Трябва да възприемаме нещата от различни страни и аспекти, така ще знаем как да прозрем в нещата и ще можем да променим начина си на живот към по-добро.
  – Как да предавам положителна енергия на другите хора.
  – Когато се изправя пред трудност ще зная, че това е част от житейският ми път и няма да бъда така смутен и просто ще оставя да отмине.

Кой може да участва

 • Младежи на възраст между 18 и 28 години (участници извън тази възрастова граница също могат да участват, ако получат одобрение от организаторите)
 • Ученици и студенти
 • Млади предприемачи и професионалисти
 • Младежи със завършено средно и/или висше образование

Благотворителна функция

Всички средства, събрани от семинара, се използват за подпомагане и обучение на младежи от България, Малайзия и Индонезия. Организаторите на семинара и лекторите не получават заплащане за дейностите си.

Гуру Йоги Тан представя семинара за младежи LIFE

Гледайте видеото онлайн тук!

Къде се провежда

Център Амрита, гр. Бургас, к-с Братя Миладинови, ул. ”Гладстон”, бл.145

Кога

30-31 август, 1 септември 2019 г.

За записване

Тел.: 0888 880 188
Имейл: seminar.yogi.tan@gmail.com
Онлайн заявка за участие

Повече информация за събитието може да откриете във Фейсбук страницата на LIFE Bulgaria