Среща с феноменалния лечител Никола Стоянчев – 28 септември – Клуб-Библиотека „Виделина“

BV-Logo-TranspКлуб-Библиотека    "Виделина"

(„Цар Симеон I”27, ет.2, ст.6)

тел.: 052 64-89-22; 0877 077 651

лекции, семинари, сбирки, представяния на книги, прожекции в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята и др.

 ********************************************

NikolaСреща

с феноменалния лечител Никола Стоянчев

на 28 септември, събота

от 16 ч. – среща-разговор с лечителя. Вход свободен.

от 18 ч. –  желаещите могат да се включат в  лечебен сеанс.

Кръстен е на чудотвореца св. Никола. Притежава  невероятна дарба и върши непонятни за медицината и науката чудеса.

Никола работи вече повече от 22 години и е помогнал на хиляди хора с проблеми от най-различно естество. Той лекува успешно дори невъзможни за традиционната медицина заболявания. Сред излекуваните от него хора има случаи на всевъзможен спектър от  болести: тежки форми на шизофрения, отписани от официалната медицина случаи с парези, миоми, диабет, високо кръвно налягане, очни, стомашно-чревни заболявания, гинекологични, ендокринни проблеми, заболявания на опорно-двигателния апарат, автоимунни  и онкологични заболявания.

  • Журналистите го наричат: ”Чудотвореца от трите планини”, „едно от съвременните проявени чудеса” или „квантовият чудотворец.”
  • Проф. Д-р Връбка Орбецова, „кръстничката на екстрасенсите” в България и председател на Сдружението на алтернативните лечители, в интервю от 2005 г. говори за Никола Стоянчев като „Един от лечителите, които наистина са се доказали. Говоря за хора, с които съм имала контакти, които съм ги проверила в хода на работа.”
  •  „За пръв път в рамките на една година от стартирането на проекта се ангажирах с представянето на такава личност, заради изключителните резултати.” – казва известната журналистка София Тзавела,  в епизод 26, втора част на нейно предаване  „Новите досиета”, посветено на лечителя.
  • За излекуваните от него хора, Никола е спасител.
  • Никола нарича себе си ДУХОВЕН ЛЕЧИТЕЛ. „Посветен съм в най-великата тайна: Същността на всичко е Бог.

Как феноменалният лечител обяснява същността на Духовната дарба за изцеление?

  • Възможно ли е човек да бъде лекуван по духовен път? Духовната дарба за изцеление е възможна, казва лечителят, защото човека и природата имат за същност този който ги е създал – Господ. Това е фундаменталната реалност, която предстои все повече хора да осъзнават съвсем ясно. Не само, че човекът носи някаква искрица божия или че някаква частичка от Бога е в нас. Вие сте самия Господ т.е. от А до Я сте изградени от него, носите целия потенциал на света, цялата сила на света и всички възможности да бъдем най-различни са налице. Т.е. че човек може да бъде всякакъв (в това число и здрав) при това на мига.
  • "Чудесата, които се случват като медицински факти по време на лечението, в момента не кореспондират с нивото на човешката компетентност", казва Никола.
  • „Лечението по духовен път е благоволение на Господ да промени това, което сам е създал и която същност Е. т.е. лечението по Духовен път е съвършено.  То не е обременено със степента на човешка компетентност.”
  • „Духовната дарба за изцеление  е една от дарбите, с които са надарено хората за изява и обща полза. Духовната дарба за изцеление и фактите на духовното изцеление говорят за нашата божествена същност и за божествената същност на света.”
  • „Лечението по духовен път обхваща винаги всичко, което е патология за човека не защото аз зная всичко, а защото Господ е всичко. Защото създавайки света от себе си,  Господ неизбежно е същност на всичко (и болестта, и тъгата, самотата, депресията  и безработицата и… всичко), което е създал.”

Възможно е и лечението за друг човек? Идват хора за тежко болни, неподвижни, които не могат да дойдат при мене. Там където работех преди имаше стълби – не може да ги изкачи човек, ако е тежко болен  или има двигателни проблеми. Това е, възможно е. Възможно е – лечебницата е целия свят.

Могат ли децата да се лекуват чрез майките? Да. Тъй като майката е най-ангажирания човек към детето си. И татковците сме ангажирани, но майката е нещо по-специално. Ако детето не може да е при мене, идва майката. Аз й казвам, че вечерта ще почувства нещо, което ще й подскаже, че детенцето се лекува. Най-често това са чудеса от рода на миризмите. Започва да мирише нещо и то осезаемо. И след това се изчиства, изчиства. И майката знае, че детенцето ще се оправи. Така може и така работя.

Случай от практиката на лечителя: „Докато работех в Македония имаше един Таки,  който беше прекарал инсулт преди 11 години. Трудно подвижен, влачеше десния крак, дясната ръка беше сгърчена. Доведоха го близките му и си отидоха. А той идваше в още в 8.30-9 часа, стоеше до 12, гледаше ме с един поглед на пълно недоверие. Нищо не чувстваше. И към 10-тия сеанс си викам „Господи, хайде направи нещо та вече да не идва тоя човек, защото… какво да го правя?”. Той е бил навсякъде в Югославия, където може да се помогне, щото е заможен човек, но сега на мене предстоеше аз да го разочаровам като последната инстанция и да кажа „За тебе не дава Бог помощ”. Как да го направя? Исках някак си,  да са сети да си иде сам, но той не си отиваше. И един път  отивам на работа малко по-рано, за да си почина, преди да дойдат хората, гледам го той вече ходи напред-назад. Казвам си „А, не”. Влязох в съседния   магазин нещо да си взема и да послушам музика и 5 минути преди началото на работното ми време тичам навънка и бум, се блъскам с него. И така, Таки упорито продължи да идва. Не помня колко сеанса минаха, но един ден, беше 12 без 10 на обяд, минавайки покрай него му казвам: „Таки, да не се притесниш, че твоята ръка  след малко ще се вдигне сега нагоре”. Когато казах  това и като взеха да му светят очите. А той инсултът е отпреди 11 години – значи нещо, което 11 години не се е вдигало, сега ще се вдигне – как? Викам, ако не друго, поне те разсмях. И другите хора спряха вече да  ме слушат – гледаха него, какво ще стане с ръката му. Точно в 12 часа, имаше една католическа катедрала в съседство, камбаната започна да бие и ръката на Таки започна да се вдига нагоре. Очите на Таки почти ще изхвръкнат – ръката му взе да се движи нагоре. И след малко с огромна сила, която го обърна от стола се вдигна и болния крак нагоре. И започна чудото на лечението. По цял час всеки ден – гимнастика. Невероятни неща ставаха. И от ден на ден качваше стълбите, идваше. Той оживя. За първи път се случваше нещо със него.”  (Таки можете да видите във видео материала, излъчен в предаването „Апартаментът” на Мартина Вачкова: Апартаментът – 20 юни 2013)

Информация за лечебните сеанси:

След срещата – от 18 ч. ще бъде проведена лечебна  сесия,

цената за участие е 20 лв.

Информация за Никола, телевизионни и радио предавания, интервюта във вестници, разказващи за неговите феноменални способности, може да намерите в изобилие в интернет пространството. Ето някои от тях:

 Никола Стоянчев – квантовият чудотворец. Предаване на София Тзавела.

 Никола Стоянчев – квантовият чудотворец, в действие – 2 част; Предаване на София Тзавела. Камерата на "Новите досиета" ни направи свидетели и на изцелението на Дарина, която е с диагноза множествена склероза.

 Нощен Хоризонт: Никола Стоянчев, 29 март 2012 г. – Една квантова нощ за лечебните чудеса. Гостува лечителят Никола Стоянчев, водещ е Снежана Георгиева.

 Философия на квантовото лечениеНикола Стоянчев

 Лечителят Никола Стоянчев. Видео.Предаване в ТВ.Бургас, водещ Асен Асенов. Лечителят за пръв път разкрива подборности относно своето Божествено посвещение.

Апартаментът – 20 юни 2013 .Интервюто на Мартина Вачкова с лечителя започва след  19 –тата минута на предаването. Видеоматериалът показва раздвижването на ръка и крак на пациент, който след тежък инсулт от 11 години е със сковани десни крайници.

Лечителят Никола Стоянчев: “Посветен съм в най-великата тайна. Същността на всичко е Бог.” – 26 февруари 2013, интервю с Мартина Иванова

 Чудотворецът от трите планини, 3 Април 2012, в-к Стандарт

Никола 6 юли 030_1

 

тел. за справки: 0887 217 648

 

 

FB2

 

 

 

Изтегли PDF